BRomania, prins în fapt. Iubita nu se ferește nici în public să își arate dragostea. Video

BRomania, prins în fapt. Iubita nu se ferește nici în public să își arate dragostea. Video

BRomania a fost surprins în fapt alături de iubita lui. Paparazzi EVZ l-au prins pe acesta fix când iubita făcea un gest intim în public. Mai exact aceasta l-a apucat de fund în timp ce doi se îndreptau către sală. Amorezii au venit amândoi cu mașina vedetei la locația în cauză. Amândoi erau deja pregătiți pentru efortul fizic pe care urmau să îl facă.

Drept urmare Fabiola, iubita lui BRomania purta o pereche de colanți negri care îi subliniau formele perfecte. Ținuta era completată de un top negru care lăsa la vedere un pic din abdomenul lucrat al fetei.

Iubita lui BRomania radiază de fericire

La BRomania, lucrurile sunt ceva mai simple, o perecehe de pantaloni scurți și un tricou sunt de ajuns pentru a exersa la sală. Cert este că până a intra în locație, amândoi au făcut risipă de gesturi tandre, semn că se înțeleg foarte bine. De asemenea fix înainte de a intra pe ușa sălii, cei doi s-au luat de mână și au pășit cu încredere ca un cuplu cu ștate vechi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Relația dintre cei doi a fost făcută publică de actor. Acesta a decis acum câteva săptămâni să arate internauților cine este femeia care i-a intrat în suflet. Drept urmare a postat un instastory cu ea. Fabiola Matiuta a devenit celebră după relația pe care a avut-o cu fotbalistul George Pușcaș. Aceasta a avut o relație de un an și jumătate cu fotbalistul, dar lucrurile între ei nu au mers cum trebuie. Drept urmare au decis să se despartă.

Matei Dima nu și-a mai dorit femei frumoase, dar tot cu așa ceva s-a ales

Deși Fabiola arată foarte bine, Matei Dima, BRomania, spunea în urmă cu ceva vreme că pentru el aspectul fizic nu mai contează. „După o anumită perioadă în care le încerci pe toate, fizicul nu mai contează la fel de mult și vrei să ai o conexiune specială. Gândindu-mă la fostele mele prietene, nu au arătat la fel.

Consider că au fost femei frumoase. Dar, da, oricine spune că fizicul nu contează, minte, doar că trebuie să cauți mai mult și din partea cealaltă. S-ar putea să nu fi rămas cu ele pentru că nu erau urâte”, a spus la acel moment BRomania.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro