Britney Spears s-a logodit de curând cu iubitul ei, “criminalul" Jason Trawick, şi este foarte mândră de inelul pe care acesta i l-a oferit în dar.
Deşi videoclipul cu pricina nu i-a adus foloase la capitolul imagine, fiind criticat că este plin de sex, violenţă şi tatuaje penibile, iată că i-a adus noroc pe plan personal.
După relaţiile nereuşite din trecut se pare că solista şi-a găsit jumătatea, deşi presa notează că “rămâne de văzut dacă această relaţie va fi una de durată şi se va dovedi a fi un semn că Britney a revenit cu picioarele pe pământ sau peste câţiva ani o vom trece la capitolul nebuniile don’şoarei Spears".
Cert este că la sfârşitul anului trecut a avut o petrecere grandioasă pentru a sărbători logodna, solista fiind foarte mândră atât de relaţia cu “criminalul", cât şi de faptul că, trecând peste calităţile îndoielnice ale videoclipului, criticii spun că piesa sună mai bine decât restul melodiilor lansate de ea în ultima perioadă.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/WRvFmEahGGY?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>