Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil cât de perverși pot fi britanicii. Fenomenul care a explodat în Anglia. O fac peste tot, în văzul lumii. Se cer masuri drastice
Incredibil cât de perverși pot fi britanicii. Fenomenul care a explodat în Anglia. O fac peste tot, în văzul lumii. Se cer masuri drastice

Incredibil cât de perverși pot fi britanicii. Fenomenul care a explodat în Anglia. O fac peste tot, în văzul lumii. Se cer masuri drastice

Un grup de alergători amatori din Devon, Marea Britanie, sunt scandalizați de persoanele care au luat cu asalt parcurile și spațiile verzi din zonă pentru a face sex în aer liber cu parteneri necunoscuți.

Fenomenul denumit dogging a luat amploare în ultima perioadă în Marea Britanie. Astfel tot mai mulți adulți obișnuiesc să se întâlnească, de obicei în zone izolate, parcuri sau parcări, pentru a face sex cu persoane necunoscute sau pentru a-i urmări pe alții cum întrețin relații intime.

Sally Cordon Painter, care aleargă între o zonă cunoscută din Devon susține că acest fenomen a început să devină o problemă și că trebuiesc luate măsuri.

Sally susține că alergătorii sunt așteptați în parcarea din zona parcului de amatorii acestui fenomen neobișnuit, care speră să aibă parte de senzații tari, fără să realizeze că aceștia se întâlnesc de fapt pentru a aleerga împreună.

Sally a susținut că multe femei merg să alerge în zona acelui parc din Devon și pentru ele poate fi foarte intimidant când sunt abordate de bărbați amatori ai dogging-ului, scrie Devonline.com.

„La un moment dat, o tânără nou venită în grup, a ajuns în parcare unde ne întâlnim mai devreme decât noi ceilalți. În acel moment a fost întâmpinată de un bărbat care a coborât din mașină și s-a așezat fix în fața ei așteptând. Femeia a urcat în mașina sa și a plecat imediat din parcare simțindu-se intimidată de individ. Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru. Suntem nevoiți acum să facem tot posibilul să ne întâlnim toți în același timp, astfel că nici unul dintre noi să nu fie singur”. a declarat Sally.