Adevărul a ieșit, totuși, la iveală după ce Brigitte Pastramă a precizat că nici nu se pune vorba de un divorț. Din contră, relația dintre ea și soț este cât se poate de frumoasă, ia apropierea impusă de pandemia de coronavirus a venit mănușă! Nu doar că stau mult mai mult timp împreună, dar se bucură și de compania copiilor.

„Nu, nu divorțăm. Sunt niște aberații. Noi nu avem nicio problemă. Cum să divorțăm? Eu și Florin suntem împreună 24/24. Ne înțelegem foarte bine. De când stăm acasă ne petrecem timpul și mai mult cu copiii, gătim”, a spus Brigitte Pastramă

Singura problemă pe care au întâmpinat-o în cuplu este cea a urmașilor. Brigitte a făcut fertilizare în vitro pentru a putea rămâne însărcinată cu Pastramă, dar din nefericire a pierdut sarcina și a și rămas cu multe kilograme în plus pe care le-a dat jos cu greu.

Totuși, cei doi au o problem la care, încă, nu au găsit rezolvarea. Brigitte a făcut fertilizare în vitro pentru a putea rămâne însărcinată cu Pastramă, dar din nefericire a pierdut sarcina și a și rămas cu multe kilograme în plus pe care le-a dat jos cu greu.

„Încercăm în continuare să facem un copil. Încerc să rămân însărcinată pe cale naturală și asta se va întâmpla doar cu voia Domnului”, a mai precizat Brigitte, potrivit spynews.ro