Într-o postare pe rețele sociale, Ciprian Ciucu, primarul din Sectorul 6, s-a plâns că a fost luat peste picior de către cei de la Brigada Rutieră București. Edilul povestește că a apelat la serviciile Brigăzii Rutiere pentru a reclama o cursă de mașini care se desfășura pe Bulevardul Aviatorilor.

Despre acest lucru, Evenimentul Zilei a scris încă din data de 2 mai. Vezi aici articolul. 

Brigada Rutieră a anunțat că s-a autosesizat în acest caz.

„Având în vedere aspectele sesizate în spațiul public cu privire la modul în care s-a exprimat polițistul care a preluat sesizarea persoanei, la nivelul Brigăzii Rutiere s-au demarat verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, potrivit unui comunicat de presă.

Polițiști mai spun că au mers în zona Aviatorilor și au dat și sancțiuni.

„Pentru verificarea aspectelor semnalate, a fost direcționat un echipaj de poliție, dotat cu aparatură radar, care a acționat pe artera respectivă. Pe acel sector de drum, au fost constatate și aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Brigada Rutieră are drept obiectiv principal reducerea numărului de accidente de circulație, în municipiul București”, se mai arată un comunicat.