Angajații au primit o creștere a salariilor  până la sfârșitul lunii august, potrivit datelor furnizate de Oficiul pentru Statistică Națională (ONS), care arată că salariile au crescut. Câștigurile salariale săptămânale ale angajaților au înregistrat o creștere de 3,1% față de anul precedent, excluzând primele, a declară ONS.  Cu toate acestea, inflația a dus la o lovitură salarială, reducând, în termeni reali, creșterea salariilor înapoi la 0,7%, excluzând bonusurile, notează cityam.com

Cifrele de ocupare a forței de muncă în perioada iunie-august au fost de 32,4 milioane, o creștere anuală de 289 000, reprezentând 75,5% din populație.  Rata șomajului în Marea Britanie a fost de patru la sută, cea mai scăzută din anul 1975, echivalentul a 1,36 milioane de persoane care caută un loc de muncă.

Economia Marii Britanii este acum cea mai puternică dintre cele care se află în prezent în UE și va lăsa cu siguranță o gaură imensă în bugetul anual al UE.

Frica de acest proiect, a lansat în repetate rânduri ideea că Marea Britanie se va prăbuși după plecarea din UE și că nu va putea supraviețui.  Acest lucru s-a dovedit a fi greșit. Săptămâna trecută, de exemplu, ALDI a anunțat despre încă 12 magazine au creat peste 5000 de noi locuri de muncă în Marea Britanie. Cu mai puține tarife, taxe și reglementări comerciale, afacerile  se vor dezvolta din nou datorită Brexit.

Te-ar putea interesa și: