Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News. Fostul președinte Jimmy Carter, externat din spital
Breaking News. Fostul președinte Jimmy Carter, externat din spital

Breaking News. Fostul președinte Jimmy Carter, externat din spital

Jimmy Carter, fostul președinte al SUA, a fost externat din spital după ce a suferit o fractură de bazin.

Fostul preşedinte american Jimmy Carter a fost externat din spitalul în care a fost internat marţi pentru o fractură de bazin suferită în urma unei căderi la domiciliul său, a anunţat joi fundaţia care îi poartă numele, scrie Agerpres.

Fostul preşedinte, în vârstă de 95 de ani, va continua „recuperarea acasă la el, la Plains, în Georgia, şi doreşte să mulţumească tuturor pentru urările de însănătoşire grabnică”, a precizat într-un comunicat Carter Center.

Fundaţia a menţionat în momentul spitalizării lui Carter că este vorba de o „fractură uşoară”.

Jimmy Carter – primul preşedinte american din istorie care a atins vârsta de 95 de ani – s-a rănit şi la cap la 6 octombrie, tot în urma unei căzături în casă. Totuşi, fostul şef de stat democrat – care a locuit la Casa Albă între 1977 şi 1981 – şi-a reluat încă de a doua zi activităţile umanitare, deşi a apărut cu faţa tumefiată şi cu cele 14 puncte de sutură ascunse sub un pansament.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.