Evenimentul Zilei > Justitie > BREAKING NEWS! Clanul Duduianu a primit lovitura la care nimeni nu se aştepta
BREAKING NEWS! Clanul Duduianu a primit lovitura la care nimeni nu se aştepta

BREAKING NEWS! Clanul Duduianu a primit lovitura la care nimeni nu se aştepta

După moartea liderului Emi Ciprian, clanul Duduianu a primit o lovitură dură odată cu arestarea lui Graţian şi Ciprian Pian, fraţii răposatului.

Tribunalul Bucureşti a dispus joi, 13 august 2020, arestarea pentru 30 de zile a fraţilor Ciprian şi Graţian, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În acelaşi dosar în care au fost arestaţi Graţian (pe numele real Vasile Duduianu) şi Ciprian Pian (pe numele real Laurenţiu Duduianu), a mai picat şi încă un interlop.

Conform Agerpres, este vorba chiar despre un alt membru al clanului Duduianu, dar decizia nu este definitivă.

Mai departe urmează ca membrii clanului Duduianu să fie duşi în arest.

Amintim că liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută.

Totul a pornit de la un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut, în care s-au mizat sume de ordinul sutelor de mii de euro.

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian este Richard Emanuel Gheorghe, un cunoscut şi temut membru al clanului rival Rinu.

În prezent, Richard Emanuel Gheorghe se află în arest preventiv şi în jurul lui s-a construit dosarul arestării Duduienilor.

Cei 3 membri ai clanului Duduianu sunt acuzaţi că au încercat să-l omoare pe Richard Emanuel Gheorghe, după ce acesta din urmă l-a înjunghiat pe Emi Pian.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa.

Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Ştire în curs de actualizare. Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii suplimentare.

sursa: Agerpres