Update:

In jurul orei 19.55 Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Plevnei.

O ambulanță care circula pe str. Știrbei Vodă cu semnalele optice si acustice în funcțiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane și care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către str. Constantin Noica.

Din coliziune autovehiculul a fost   proiectat în alte 3 autoturisme care erau oprite in intersecția Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanței. Din accidentul rutier a rezultat rănirea a 6 persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.
Conducătorii autovehiculelor implicați in accidentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Traficul rutier este restricționat in zona intersecției Calea Plevnei-str Stirbei Vodă ambele sensuri de circulație dinspre str.Stirbei Vodă către str. Constantin Noica, fiind permisă doar circulația transportului public de persoane.

Știrea inițială: Din primele date sunt 21 de persoane rănite, două în stare mai gravă fiind transportate la spital. La locul accidentului acționează cinci echipaje SMURD.

Până în acest moment, 6 persoane necesită îngrijiri medicale, din care 4 au fost deja transportate la spital.

Ambulanța circula pe Strada Știrbei dinspre Strada Buzesti, spre Eroilor, când în intersecția cu Calea Plevnei  a fost lovita de micrubuz și aruncată în 4 autoturisme care se opriseră să îi facă loc. Trebuie spus că ambulanța avea semnalele acustice și luminoase pornite.

Potrivit unor informații de la fața locului, niciunul dintre șoferii implicați în incident nu au consumat, fiind testați cu aparatul etilotest, băuturi alccolice.

Polițiștii iau în calcul faptul că șoferul microbuzului nu a acordat prioritate ambulanței, care transporta un pacient către spitalui Universitar, deși avea toate semnalele pornite.

Cele 6 victime au fost transportate de urgență la spitalele Universitar, Floreasca si Grigore Alexandrescu.

La ora transmiterii acestei știri, circulația în zonă era blocată.

Martori care au asistat la teribilul accident au dezvăluit, pentru EVZ, că ambulanta transporta un pacient care suferise un infarct. În urma impactului, atât pacientul cât și personalul de pe ambulanță au fost transportați la spital. De asemenea, alte două persoane,aflate intr-un autoturism, au fost spitalizare. Din microbuz nu a avut nimeni de suferit.

Printre victime se numără și un copil, pasager într-unul dintre autoturisme. Din ultime datele furnizate de ISU, toate victimele erau conștiente.

Te-ar putea interesa și: