Evenimentul Zilei > Actualitate > Platoul „Bravo, ai stil!” s-a încins: Scandal monstru între Raluca Bădulescu şi Iulia Albu
Platoul „Bravo, ai stil!” s-a încins: Scandal monstru între Raluca Bădulescu şi Iulia Albu

Platoul „Bravo, ai stil!” s-a încins: Scandal monstru între Raluca Bădulescu şi Iulia Albu

Totul a decurs normal în show-ul de televiziune „Bravo, ai stil” moderat de Ilinca Vandici, până în clipa în care Iulia Albu şi-a permis să aducă în discuţie pe tatăl Ralucăi Bădulescu.

Este stiut faptul că tatăl Ralucăi Bădulescu a fost parlamentar, Doru  Bădulescu, iar Iulia a insinuat că datorită tatălui său este ceea ce este. Dar, jurnaliştii susţin cu totul altceva, şi anume că este personalitate puternică, cu mult umor, extrem de inteligentă, plină de viaţă, cu o carieră fascinantă remarcându-se singură în zona modei.

Jurata de la „Bravo, ai stil”, a  terminat Colegiul Național „Sfântul Sava” dar şi Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti, specializarea română-engleză. A predat şi la catedră, a mărturisit Raluca Bădulescu.

În replică, Raluca i-a amintit Iuliei Albu că este unde este datorită fostului soţ, Mihai Albu –  designer de pantofi –  şi că a trebuit să se căsătorească cu un bărbat celebru pentru a avea un nume cu rezonanţă. În schimb, spunea Raluca în această seară: " Nu a trebuit să mă mărit cu cineva pentru a a-mi face un nume (…) am numele familiei mele", interzicându-i Iuliei să se mai atingă de părinţii săi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: