Evenimentul Zilei > Social > Combinație criminală în măcelul de la Brașov. Canabis, delir mistic și datorii
Combinație criminală în măcelul de la Brașov. Canabis, delir mistic și datorii

Combinație criminală în măcelul de la Brașov. Canabis, delir mistic și datorii

Florin Mircea Buliga, bărbatul din Brașov care marți și-a ucis soția și copiii nu îşi regretă faptele, fi ind convins căşi-a trimis familia către o lume mai bună. Bărbatul este și consumator ocazional de droguri. Firma PhoenixGem la care lucra este administrată de SC Kimwonhan Phoenix SRL și vinde produse și echipamente medicale importate din Coreea de Sud.

Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, a declarat că: „După ce am stat de vorbă cu el, din punctul meu de vedere, prezintă o labilitate psihică crescută. Este convins că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, iar aceștia sunt mai liniștiți. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei și i-au transmis că sunt mai bine.”

„Mi-a mai spus că, ocazional, consumă şi droguri-cannabis”, a adăugat procurorul. 

Conform informațiilor publicate pe site-ul PhoenixGem, unde lucrau soții Monica și Florin Mircea Buliga, aparține firmei SC Kimwonhan Phoenix SRL și a fost înființată în anul 2016. Ultima raportare către ANAF arată că Kimwonhan Phoenix are un singur angajat, cifra de afaceri nu a fost declarată, veniturile au fost de 117 lei iar cheltuielile totale de 36.849 lei. Activele imobilizate erau în cuantum de 39.143 lei iar cele circulante de 36.289 lei. Firma a încheiat anul fiscal 2016 cu o pierdere de 36.732 lei.