Evenimentul Zilei > Monden > Brad Pitt, Donald Trump și primul film despre pandemie
Brad Pitt, Donald Trump și primul film despre pandemie

Brad Pitt, Donald Trump și primul film despre pandemie

După ce Anthony Fauci, expertul imunolog al guvernului american, a glumit recent spunând că ar vrea să fie personificat într-un film de Brad Pitt, actorul, câștigător recent al unui Oscar pentru „A fost odată în Hollywood”, i-a îndeplinit visul.

Saturday Night Live, celebra emisiune de comedie și varietăți, care a revenit cu o versiune virtuală „Acasă”, l-a avut în deschidere pe Brad Pitt așezat la un birou îmbrăcat ca Dr. Anthony Fauci discutând recentele comentarii ale președintelui Trump despre coronavirus.

Dar, mai întâi, ”Fauci” a mulțumit „tuturor femeilor în vârstă care din America, care mi-au trimis e-mailuri de susținere, inspiratoare și uneori explicite”.

Un clip al lui Trump care pretinde că vaccinul COVID-19 ar putea veni „relativ curând” l-a determinat pe Fauci-Pitt să explice ceea ce însemna „relativ”.

”Este relativ o frază interesantă”, a explicat Fauci-Pitt.

”Relativ la întreaga istorie a Pământului, sigur, vaccinurile vor veni foarte repede. Dar dacă ar fi să-i spui unui prieten: „Voi trece pe la tine curând” și ai apărut peste un an și jumătate mai încolo … ei bine, prietenul tău poate fi relativ enervat”.

Fauci-Pitt s-a referit și la comentariile lui Trump despre coronavirusul care va dispărea într-o zi „ca un miracol”.

„Un miracol ar fi grozav”, a spus ”Fauci”.

”Dar minunile nu ar trebui să fie planul A. Chiar și Sully (căpitanul Chesley Sullenberg care a aterizat cu avionul pe râul Hudson) a încercat să aterizeze, mai întâi, pe aeroport.

„Când Trump a spus că toată lumea poate face un test, ceea ce a vrut să spună a fost ”aproape nimeni”, a explicat rad Pitt interpretându-l pe Fauci.

El a adăugat că va ezita să numească testele „frumoase, cu excepția cazului în care ideea dumneavoastră de „frumos ”este să aveți un tampon de bumbac îți gâdilă creierul”, conform dailymail.co.uk