Saturday Night Live, celebra emisiune de comedie și varietăți, care a revenit cu o versiune virtuală „Acasă”, l-a avut în deschidere pe Brad Pitt așezat la un birou îmbrăcat ca Dr. Anthony Fauci discutând recentele comentarii ale președintelui Trump despre coronavirus.

Dar, mai întâi, ”Fauci” a mulțumit „tuturor femeilor în vârstă care din America, care mi-au trimis e-mailuri de susținere, inspiratoare și uneori explicite”.

Un clip al lui Trump care pretinde că vaccinul COVID-19 ar putea veni „relativ curând” l-a determinat pe Fauci-Pitt să explice ceea ce însemna „relativ”.

”Este relativ o frază interesantă”, a explicat Fauci-Pitt.

”Relativ la întreaga istorie a Pământului, sigur, vaccinurile vor veni foarte repede. Dar dacă ar fi să-i spui unui prieten: „Voi trece pe la tine curând” și ai apărut peste un an și jumătate mai încolo … ei bine, prietenul tău poate fi relativ enervat”.

Fauci-Pitt s-a referit și la comentariile lui Trump despre coronavirusul care va dispărea într-o zi „ca un miracol”.

„Un miracol ar fi grozav”, a spus ”Fauci”.

”Dar minunile nu ar trebui să fie planul A. Chiar și Sully (căpitanul Chesley Sullenberg care a aterizat cu avionul pe râul Hudson) a încercat să aterizeze, mai întâi, pe aeroport.

„Când Trump a spus că toată lumea poate face un test, ceea ce a vrut să spună a fost ”aproape nimeni”, a explicat rad Pitt interpretându-l pe Fauci.

El a adăugat că va ezita să numească testele „frumoase, cu excepția cazului în care ideea dumneavoastră de „frumos ”este să aveți un tampon de bumbac îți gâdilă creierul”, conform dailymail.co.uk