Planurile iubitei lui Cristian Boureanu au fost date peste cap de rezultatele rușinoase obținute la examenul de Bacalaureat. Ieri, în timp ce se relaxa pe litoral, după perioadă de pregătire, Laura Dinică (19 ani) a aflat că a promovat examenul cu nota șase. Convinsă că va lua note mari la BAC, fata începuse să se laude că l-a convins pe fostul deputat să se mute din țară pentru ca ea să urmeze o facultate în străinătate. Apropiații acestuia susțineau, însă, că Boureanu nu prea agrea ideea, pentru că prin conturile lui cam bate vântul.

„Mă gândesc la o facultate în turism sau în design. Am luat în calcul să ne mutăm din ţară, la Milano sau la New York, depinde de ce voi alege, iar Cristi mă susţine. Este alături de mine şi mă încurajează tot timpul. Există și a doua variantă, să mă înscriu și să merg doar la examene, dar asta ar însemna să fac naveta”, a declarat recent Laura Dincă pentru Click.

Cu toate că mai tânăra iubită a fostului deputat, care a învățat la Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti, s-a pregătit cu meditatori, a obținut doar 5,15 la Limba Română, 5,3 la Istorie şi 7,55 la Geografie. Cu asemenea medii, șansele ca Laura să studieze în străinătate au scăzut simțitor, deoarece majoritatea universităților din străinătate au cerințe de admitere cu note de peste 8,50. Astfel, pentru a-ți crește șansele de a fi admis trebuie să ai o medie cât mai mare la Bacalaureat.

Vrea reevaluare

Dacă la română se aștepta la un rezultat modest, deoarece după susținerea probei și-a dat seama că a greșit subiectul, la istorie și geografie Laura spera la note foarte mari. Întoarsă repede în București, în cursul zilei de ieri, Laura Dinică a anunțat că va depune contestații la două probe: „Vreau să depun contestație la istorie, pentru că mă așteptam la nota 7,00, așa mi-a ieșit la barem. La fel vreau să procedez și la geografie, conform calculelor mele mă așteptam la nota 9,00. Pentru mine contează nota la geografie, pentru că vreau să dau la Facultatea de Turism”.

Ele sunt premiante

Mugur Mihăescu are toate motivele să fie un tată mândru. Fiica lui, Ivona, a obținut note foarte mari la examenul de Bacalaureat. Tânăra vrea să urmeze Facultatea de Medicină. „Acum patru ani, vedeam listele cu media 9,95 la Evaluarea Națională. Azi, văd listele de Bacalaureat cu aceeași medie. 9.95”, a scris Ivona pe un cont de socializare. „Nu cred că a fost bucurie mai mare pentru mine când am aflat că, după patru ani de studiu, fata mea a promovat examenul cu 9,95”, a spus și Mugur Mihaescu.Ștefania, fiica realizatorului tv Mădălin Ionescu, este și ea în culmea fericirii. „Sunt un tată mândru! Ștefania a obținut media 9,1 la Bacalaureat! Bravo, Ștef ! Îți mulțumesc, baby (Cristina Șișcanu, soția sa – n.r.), pentru sprijinul permanent pe care i l-ai acordat și pentru legătura excepțională pe care ai dezvoltat-o în acești ani cu ea! Îți mulțumesc, mamă, pentru ajutorul dat în momentele premergătoare examenelor! Îți mulțumesc, mamă Olga (mama Cristinei Șișcanu), pentru că ai avut grijă de noi toți, astfel încât am avut timp să ne desfășurăm optim activitățile!”, a spus Mădălin Ionescu pentru EVZ.