Boureanu, în scandal cu Nicolescu

Boureanu, în scandal cu Nicolescu

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, candidatul PSD pentru aceeaşi funcţie, îl acuză pe contracandidatul său de la PDL, Cristian Boureanu, că face campanie negativă prin intermediul unui clip electoral.

Nicolescu a afirmat că este vorba despre un clip electoral difuzat de un post de televiziune din Piteşti, în care se fac afirmaţii despre el şi unii membri ai familiei sale.

"Nu mi se pare normal ca un candidat să facă un clip despre un contracandidat al lui. (...) Probabil că nu are nimic de spus şi atunci când nu ai nimic de spus ieşi cu astfel de lucruri", a contestat acesta.

Candidatul PSD a mai spus că în acest caz ar fi normal să se autosesizeze Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), iar conducerea postului să renunţe la difuzarea clipului. În caz contrar, Nicolescu şi-a anunţat intenţia de a face el o sesizare la CNA, informează Rompres.

Ne puteți urmări și pe Google News

Boureanu a susţine că nu există niciun clip al PD-L difuzat de televiziunile locale. "Nu ştiu despre ce este vorba, poate au fost imagini, ştiri făcute după declaraţii publice din campanie. Noi încă nu avem clipuri electorale", a precizat Boureanu, citat de Rompres.

Însă, candidatul PD-L a declarat că presupusele informaţii denigratoare pe care le-ar conţine clipul incriminat nu ar prezenta decât "nişte realităţi".

"Este un lucru ştiut că fratele domnului Nicolescu a fost primar în perioada comunistă, iar dacă regimul Ceauşescu s-ar fi menţinut, domnia sa ar fi fost probabil prim-secretar al judeţului", a mai spus Boureanu.

(14:10)