Evenimentul Zilei > Justitie > BOUREANU f[cut K.O. din nou de Polițistul de la RUTIERĂ care l-a lăsat lat
BOUREANU f[cut K.O. din nou de Polițistul de la RUTIERĂ care l-a lăsat lat

BOUREANU f[cut K.O. din nou de Polițistul de la RUTIERĂ care l-a lăsat lat

Cristian Boureanu a ajuns în arest, vara trecută, după ce a fost implicat într-un scandal memorabil cu Poliția Rutieră. Boureanu şi iubita lui, Laura Dincă, au fost opriţi în trafic pentru un control de rutină, însă lucrurile au degenerat într-o bătaie în toată regula.

Boureanu a agresat un agent de circulaţie şi, iritat de faptul că acesta a ameninţat că îi va face dosar penal, i-a tras un genunchi între picioare. Omul în uniformă, Ovidiu Andrei, a reacţionat instantaneu şi i-a tras o directă de dreapta în gât, făcându-l K.O. pe Boureanu. Mai rău, după o noapte petrecută printre poliţişti, Boureanu a rămas fără dinţi şi s-a ales cu un ochi vânăt, fiind necesară transportarea acestuia la spital.

Condamnat pentru ultraj, Boureanu a vrut răzbunare și l-a acționat în instanță pe agentul care „l-a dus la culcare” în mijlocul străzii. Dar procurorii au clasat dosarul poliţistului Ovidiu Andrei.

Nărăvaș și cu dorința arzătoare a unei vendete, Boureanu a atacat hotărârea, în instanţă. Numai că nici judecătorii nu au părut prea impresionaţi de drama sa, aşa că i-au respins, recent, cererea. "Respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul Boureanu Cristian Alexandru, împotriva ordonanţei de clasare din data de 12.02.2018 dată în dosarul nr. 5569/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, menţinută prin ordonanţa din 26.03.2018 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în dosarul nr. 228/II-2/2018. Menţine soluţia dispusă prin ordonanţa de clasare din data de 12.02.2018 dată în dosarul nr. 5569/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, menţinută prin ordonanţa din 26.03.2018 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în dosarul nr. 228/II-2/2018. În baza art.275 alin.2 C.proc.pen., obligă petentul să plătească statului suma de 150 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Definitivă", au decis magistraţii.