Evenimentul Zilei > Actualitate > Botezatu, pe plajă cu branula în mână
Botezatu, pe plajă cu branula în mână

Botezatu, pe plajă cu branula în mână

Nici febra şi nici tensiunea arterială ridicată nu l-au oprit pe Catălin Botezatu de la prezentarea colecţiei sale "Aviator". Manechinii au defilat în blană de vizon la 40 de grade.

Deşi avea febră şi tensiunea arterială i se ridicase la 19, Cătălin Botezatu a fost prezent, sâmbătă, pe plaja Crush Lounge &Beach din Mamaia, pentru a-şi prezenta colecţia „Aviator”. Designerul, care săptămâna trecută a ajuns la spital pe jumătate inconştient din cauza unei amigdalite pultacee şi a fost internat, a părăsit instituţia medicală din Capitală pentru a veni pe Litoral. Deoarece i s-a făcut din nou rău, acesta a fost dus de urgenţă la Spitalul din Constanaţa unde a stat cu perfuzii în braţ câteva ore. Abia şi-a revenit şi, cu branula în mână, s-a întors pe plaja pentru a se ocupa de organizare. El şi-a mascat branula cu o ghirlandă.
Manechinii lui Bote au defilat în haine de vizon, căciuli de blană şi bocanci la ora 15,00, pe o căldură de peste 40 de grade.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.