Răzvan Botezatu, fostul prezentator Tv, a avut parte de momente mai puțin plăcute în copilărie. O persoană din cercul său de prieteni a făcut mărturisiri șocante, în exclusivitate, pentru cancan.ro. Potrivit spuselor acesteia, Răzvan a intrat în moarte clinică după ce a fost lovit de o mașină.

„Răzvan a avut un accident foarte grav, în urmă cu mulți ani, din cauza tatălui, care între timp s-a stins. Bărbatul l-a lăsat în mașină și, la un moment dat, Răzvan a trecut strada și l-a lovit o mașină în plin. A stat în comă câteva zile, era ca și mort. El mi-a povestit că, în timp ce a fost inconștient, a văzut niște lumini și o ușă care se deschidea, o vedea pe mama sa în salon, vedea doctori de lângă el. El mi-a zis că totul se întâmpla ca și cum sufletul lui se desprinsese de corp și vedea totul în jurul lui”, a mărturisit prietenul vedetei, în exclusivitate.   

Conform sursei citate, la vârsta de 10 ani, Răzvan ar fi fost abuzat sexual de doi băieți, care veniseră, chipurile, să-i vândă o pisică. Și, cum încă din copilărie iubea animalele, el a mers la bunica lui de la care a luat bani pentru a salva micuța felină. Pentru gestul său, Răzvan Botezatu a plătit un preț foarte mare: cei doi băieți l-au abuzat sexual în apropierea blocului în care acesta locuia. În ciuda faptului că a fost extrem de afectat de tot chinul la care a fost supus, el a găsit puterea să-i spună mamei sale când avea 16-17 ani. Cu inima rănită, femeia a vorbit cu el și… împreună au stabilit că cel mai bine ar fi să meargă să discute despre tot ce i s-a întâmplat cu un specialist.

 

Te-ar putea interesa și: