De?i spune c? nu este un “fan“ al Cr?ciunului, mai ales c? în ultimii ani l-a petrecut singur, C?t?lin Botezatu a c?zut prad? magiei s?rb?torilor ?i a g?tit mânc?ruri tradi?ionale. Designerul ?i-a pus ?i o dorin??.
F?r? s? renunte la ceasul foarte scump de pe mâna stâng? ?i nici la br???rile cu briliante de zeci de mii de euro de pe dreapt?, C?t?lin Botezatu s-a l?sat cuprins de magia Cr?ciunului ?i de amintirile copil?riei ?i s-a gândit s?-?i fac? în cas? atmosfer? de s?rb?toare. ?i cum mirosul de sarmale este specific fiec?rei case în aceast? perioad?, de?ignerul a amestecat carnea, f?r? s? se team? c? î?i stric? Cartier din aur alb, ?i a împachetat-o în foi de varz?. Mirosul sarmalelor a fost un prilej pentru Botezatu de a-?i aminti de copil?rie, când, al?turi de p?rin?i, îl a?tepta cu înfrigurare pe mo? Cr?ciunul. Dar nu toate amintirile sunt frumoase, mai ales c? într-un an designerul ?i-a petrecut s?rb?torile de iarna în celula unei pu?c?rii. Bote ?i-a pus ?i o dorin??, cu titlu de cadou de la Mosu’. Designerul înc? a?teapt? marea iubire. Descu cum au ie?it sarmalele, va povesti chiar Bote în a doua zi de Cr?ciun la “Pove?tiri adev?rate”, de la ora 16.30, pe Acasa TV.