Proiectul se adresează studenţilor pasionaţi de management, atraşi de domeniul IT, cât şi celor pasionaţi de tehnologia informaţiei şi care doresc să înveţe să dezvolte un plan de management.
BOS vrea să faciliteze schimbul de experienţă între studenţii care au pregătire tehnică si cunoştinte de project management, oferindu-le acces la experienţele practice din companii, prin câteva studii de caz. Temele abordate se încadrează în evaluarea nevoii şi adaptarea soluţiei la client, diagnosticarea soluţiilor informaţionale, proiectare, implementare, exploatarea şi menţinerea în funcţiune, riscuri.
Evenimentul este structurat sub forma a patru workshopuri şi o conferinţă, pe tema “Noi oportunităţi în domeniul IT”, în cadrul căreia se va face o prezentare a noilor tehnologii şi servicii din domeniul IT. Workshopurile vor fi axate pe teme ca “Arhitectura IT”, “Analiza si fezabilitate”, “Managementul infrastructurii”, “IT Governance”, unde participanţii îşi vor dezvolta abilităţile manageriale şi vor învăţa care sunt ingredientele unui plan de succes. Participarea la workshopuri se va face pe baza unei aplicaţii şi a unui CV ataşat. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul evenimentului.
Business Organization for Students este o organizaţie neguvernamentală şi non-profit, înfiinţată în martie 2001. Misiunea sa este să realizeze o interacţiune continuă între studenţi şi mediul corporate, contribuind la dezvoltarea sectorului economic românesc.