Evenimentul Zilei > International > BORDELURILE din Koln sunt pline ochi de prostituate. „Aproape TOATE sunt românce”
BORDELURILE din Koln sunt pline ochi de prostituate. „Aproape TOATE sunt românce”

BORDELURILE din Koln sunt pline ochi de prostituate. „Aproape TOATE sunt românce”

Agresiunile din Koln, din noaptea de Anul Nou, au făcut înconjurul lumii, după ce sute de femei au fost agresate şi hărţuite de un grup de străini. Aproape 1000 de denunţuri au fost făcute la poliţie, în urma cărora zeci de persoane au fost arestate. Deşi incidentul a stârnit un val de revolte şi de teamă în Europa, bordelurile din Koln continuă să îşi desfăşoare activitatea şi dau asigurări că "totul este sub control", că tinerele, aproape toate românce, aşteaptă clienţii.

După ce agresiunile sexuale din Koln, dar şi din alte oraşe au fost dezvăluite, publicația italiană Libero a realizat o anchetă în oraşul german, în urma căreia au aflat că majoritatea prostituatelor sunt românce. 

"Nicio problemă, ce agresiuni sexuale? Aici nu știm nimic despre așa ceva. Veniți fără teamă! Veți vedea că vă veți distra. Nu vă faceți griji, fetele noastre sunt foarte frumoase, aproape toate românce", dezvăluie publicaţia Libero, citată de ziarulromânesc.de.

Unul dintre cele mai mari bordeluri din Koln este Pasha, recomandându-se drept cea mai veche casă de toleranţă din Europa. Patronul dă asigurări că deşi au clienţi şi musulmani, “totul este sub control” şi că nu există niciun pericol pentru femei.

Parksauna Lohmar este o altă casă de prostituţie, situată la jumătatea distanţei dintre Koln şi Bonn. Doar cu un apel telefonic, reporterul Italian află că cele mai multe prostituate sunt românce. “Nu vă faceți griji! Orașul e sigur la fel ca restul regiunii, clubul nostru este liniștit. Veniți să ne vizitați, veți fi mulțumit. Dacă avem clienți musulmani? Mmmm, cred că nu. Nu, nici măcar printre fete. Poate veți găsi vreo italiancă, dar sunt mai ales românce. Frumoase, eh. Vă gândiți să veniți singur sau cu prieteni?”, scrie publicaţia.

La câţiva kilometri de aeroportul Koln-Bonn a fost construit un alt bordel care pune la dispoziţia doritorilor până la 50 de fete zilnic. Nici aici nu au ajuns “agresiunile sexual din Koln”

 De când Berlinul a legalizat prostituţia, în 2002, cifra de afaceri a crescut simţitor. Într-un singur an de la producerea acestei modificări, cifra de afaceri a ajuns la 6 miliarde de euro. Potrivit The Telegraph, în toată Germania se numără 400.000 de prostituate care zilnic satisfac peste un milion de clienți.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.