Evenimentul Zilei > Sport > ALERTĂ! Cristi Borcea, DE URGENȚĂ la spital. Fostul acționar al Dinamo este la mâna medicilor
ALERTĂ! Cristi Borcea, DE URGENȚĂ la spital. Fostul acționar al Dinamo este la mâna medicilor

ALERTĂ! Cristi Borcea, DE URGENȚĂ la spital. Fostul acționar al Dinamo este la mâna medicilor

Cristi Borcea se confrunta cu probleme de sănătate, dupa ce a ieșit din penitenciar. Fostul acționar al Dinamo a fost văzut joi seară la Spitalul Floreasca.

Surse apropiate ale afaceristului au făcut declarații pentru Wowbiz despre starea de sănătate a lui Cristi Borcea dar și motivul pentru care acesta a ajuns la spital

„În acest moment, Cristi este bine, nu are nimic grav, dimpotrivă, se simte bine. E adevărat, el merge periodic la medicul sau, pentru a face un control de rutină legat de problemele cardiace, pe care le ştie toată lumea, dar nu este cazul de altceva. Nimic special, acum este la birou şi îşi manageriaza business-urile, că de obicei”, au precizat sursele pentru wowbiz.ro.

Borcea a recunoscut la scurt timp după ce a fost eliberat că suferă de mai multe afecțiuni pentru care are nevoie de medicamente, precizând că este nevoit să înghită de trei patru ori pe zi pastile cu pumnul. 

„Relaţia mea cu Valentina este extraordinară. Mă împlineşte total. Ne place să ne dedicăm timpul liber pe care-l avem împreună băieţelului nostru, care are 2 anişori şi 4 luni. Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importantă pentru moralul, viaţa, ceea ce reuşesc să fac zi de zi. În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă”, a precizat Cristi Borcea.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: