Evenimentul Zilei > Actualitate > BORCEA nu se mai satură de PELINEL: „Viața mea!” Declarații BOMBĂ despre PRIMA NOAPTE împreună, acasă
BORCEA nu se mai satură de PELINEL: „Viața mea!” Declarații BOMBĂ despre PRIMA NOAPTE împreună, acasă

BORCEA nu se mai satură de PELINEL: „Viața mea!” Declarații BOMBĂ despre PRIMA NOAPTE împreună, acasă

BORCEA a revenit în sânul familiei după mai bine de patru ani de penitență. Valentina Pelinel, mama unuia dintre cei șapte copii ai săi, și-a văzut visul cu ochii: în sfârșit îl are pe bărbatul ei alături.

Din euforia momentului, fostul fotomodel a povestit cum a fost prima zi petrecută acasă.

“De când așteptam clipa asta…dar iată că a sosit! După multe greutăți, suntem și noi împreună! Trebuie să recuperăm tot! Așteptăm de patru ani și patru luni și astăzi (n.r.: ieri) a fost ziua cea mare, mulțumim lui Dumnezeu. Nu e chiar o petrecere, am venit să vedem meciul, ne-am adunat așa oamenii dragi.

Ne dorim să fim doar noi, să fim liniștiți, avem nevoie unul de altul… pur și simplu vreau să stau cu el în brațe! I-am spus că îl iubesc și i-am urat bun venit acasă. El mi-a zis mie că sunt iubirea lui, viața lui și că e foarte fericit că a revenit acasă. A spus că în toți anii ăștia, în care nu i-a fost ușor, că și-a selectat prietenii, și-a dat seama de unii oameni și a învățat să își prețuiască familia.

O să fie o perioadă frumoasă, că suntem împreună. De acum încolo nu poate să fie decât frumos! Îl iubesc foarte tare, suntem una și aceeași persoană, și la bine și la greu, și el știe asta!”, a mărturisit Valentina Pelinel în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.