Evenimentul Zilei > Sport > Borcea, bolnav de Covid-19. L-a infectat și pe fiul său?!
Borcea, bolnav de Covid-19. L-a infectat și pe fiul său?!

Borcea, bolnav de Covid-19. L-a infectat și pe fiul său?!

Cristi Borcea a fost testat pozitiv pentru Covid-19, iar alături de el și fiul său a fost infectat cu virusul chinezesc.

Cristi Borcea este a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Din primele informații reiese că nu ar fi singurul din familie care a fost infectat cu Coronaviurs.

Este vorba și despre cel mai mare fiu al său, Patrcik.

Din primele informații apărute în presă reiese că amândoi sunt asimptomatici și se află în izolare la domiciliu.

„Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020″, a declarat Borcea pentru Libertatea.

Cristi Borcea, infectat cu Covid-19

Cristi Borcea a spus de la începutul pandemiei că îi este frica de un asemenea virus. CU toate astea, a considerat că educația fiului său, Milan, este mai importantă, așa că deși îi era teamă, l-a trimis la grădiniță.

„El se pregătește de vreo săptămână, îi place și vrea să se joace. Logic, eu și mama lui avem o oarecare teamă, eu mai mare, fiindcă știu cum este să ai probleme medicale și nu aș vrea să se întâmple nimănui ceva rău.

Vrem ca Milan să se dezvolte în comunitate, să învețe, să fie alături de copii, să crească frumos, nu într-un bol de sticlă. Trebuie să vadă cum este viața.

Am încredere că, în ciuda a ceea ce se vorbește în media, reprezentanții școlilor și grădinițelor au luat toate măsurile pentru a preveni răspândirea virusului. Repet, am o strângere de inimă, dar încerc să pun binele înainte și să pornesc de la ideea că va fi bine, altfel o luăm razna cu toții”, declara Cristi Borcea pentru Libertatea.

Echipa Dinamo a fost lovită crunt de Covid-19 în timpul pandemiei

În luna iulie, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, declara că a primit o notificare prin care era anunțat că mai mulți jucători de la Dinamo sunt infectați cu noul COvid-19.

„Avem o notificare din partea celor de la Dinamo, conform căreia 6 jucători au fost depistaţi pozitiv. Au făcut testul obligatoriu la fiecare 14 zile şi la 6 dintre ei a ieşit pozitiv. Acum au fost retestaţi şi urmează să primească răspunsul abia mâine”, a declarat Ştefan.