Borcea a fost transferat, la finalul lunii trecute, la spitalul Penitenciarului Rahova, în urma unor afecțiuni grave. El ar dori să stea cât mai mult în spital din cauza condițiilor neprielnice de trai din închisoare, scrie cancan.ro.
 
El e de părere că, dacă s-ar întoarce în spatele gratiilor, afecțiunile s-ar agrava. 
 
Cristian Borcea s-a transferat la închisoarea-spital Rahova din cauza istoricului său medical – cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie.
 
Recent, Borcea a făcut o plângere împotriva Spitalului Penitenciar Rahova, având la bază articolului 39 din legea 254/2013 care se referă la „stabilirea regimului de executare a pedepselor privative de libertate.”
 
Cristi Borcea pare că nu o duce rău la Spitalul Penitenciarului Rahova, acolo unde a ajuns la sfârșitul lunii trecute din cauza unor probleme medicale. Pe 12 martie, omul de afaceri a făcut o plângere împotriva Spitalului Penitenciar Rahova, conform articolului 39 din legea 254/2013 care se referă la„stabilirea regimului de executare a pedepselor privative de libertate.”