Cei doi au rămas cu pedepsele pronunţate de Curtea de Apel, Ioan Becali – 7 ani şi 4 luni, iar Victor Becali – 5 ani şi 8 luni, condamnări rezultate în urma contopirii pedepselor din acest dosar cu cele din dosarul Transferurilor. În schimb, fostul acţionar al Dinamo, Cristian Borcea, a fost achitat. La termenul din 22 noiembrie, judecătoarea Geanina Terceanu s-a hotărât să rupă tăcerea.

„La finalul discuției, după ce m-am ridicat, (n.r.- Borcea) a precizat că mi-a lăsat ceva în geantă, dar nu a spus ce. Abia acasă am constatat că era vorba de acea sumă de bani, 10.000 de euro”, a relatat fosta judecătoare. Instanța a întrebat-o ce semnificație a atribuit acelor bani. „Inițial am crezut că banii erau pentru că ne-am plăcut reciproc, dar a fost doar impresia mea”, a răspuns fosta judecătoare.

Alice Drăghici, avocata lui Cristi Borcea, a întrebat- o pe Terceanu de ce abia după a treia declarație la urmărirea penală a scris că nu numai frații Becali i-au dat bani, ci şi Borcea. „S-a lucrat foarte mult asupra mea ca să declar și despre Borcea, pentru că așa scrie în denunț”, a declarat Terceanu.