Partidele politice care critică migrația în masă provin de la Satana. Cantaretul  de laU2 a fost implicat recent într-o campanie împotriva partidelor politice europene care critică migrația în masă. Iar ultima sa ţintă a fost ministrul italian de interne, Matteo Salvini.  În timpul celui mai recent concert de la Milano din această săptămână l-a atacat pe liderul popular italian, susținând că toate partidele politice care critică migrația în masă au un lucru în comun: Satana.

 Îmbrăcat ca diavolul, el a cerut poporului italian să nu-l susțină pe Matteo Salvini, spunând că toate partidele populiste din Europa au aceeași față. Apoi a arătat spre masca lui Satan.  Bono a fost implicat recent într-un scandal pentru afirmația că dorește ca africanii să "preia lumea".

El s-a declarat deschis pentru internaționalism și pentru o mai bună cooperare cu Africa, care, potrivit lui, este viitorul. "Oamenii sunt nervosi fata de nationalism, sunt foarte încantat de internaţionalism", a spus el.  El a subliniat, de asemenea,  despre creșterea populației explozive din Africa și că continentul va avea în curând două miliarde de locuitori, ceea ce, potrivit lui, este fantastic.

"Oamenii sunt nervoși în ceea ce privește imigrația necontrolată, și înțeleg asta, dar sunt atât de entuziasmat de ceea ce se întâmplă pe continentul nostru vecin. Văd oportunități incredibile" Potrivit lui Bono, europenii și africanii ar trebui să se vadă unul pe celălalt ca frați și "să preia lumea" împreună.

"În timp ce America este în vacanță de la ideile mari, ar trebui să ne așezăm la masă cu partenerii noștri din Africa, ca egali și să preluăm lumea", a explicat el.  El a mai spus că "Uniunea Europeană trebuie să-și unească forțele cu Africa pentru a înlătura pe  Donald Trump și SUA", titrează voiceofeurope.

Te-ar putea interesa și: