Bonă din Capitală, reținută de polițiști. Femeia a fost filmată în timp ce lovea copilul aflat în grijă

Bonă din Capitală, reținută de polițiști. Femeia a fost filmată în timp ce lovea copilul aflat în grijă Sursa foto: Arhiva EVZ

O bonă din București a fost reținută de oamenii legii. Femeia de 69 de ani a fost filmată în timp ce lovea copilul pe care îl avea în grijă. Scenele de agresiune au fost surprinse pe camerele montate de părinții micuțului de un an și două luni.

Bonă din Capitală, filmată în timp ce lovea un copil de un an

Potrivit polițiștilor, familia din București ar fi găsit-o pe femeie pe rețelele de socializare. Aceasta i-ar fi asigurat că are experiență ca bonă și că poate avea grijă de fiul lor. Zilele trecute, părinții copilului au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere și au constatat că minorul a fost lovit în repetate rânduri.

„Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 22 Poliţie au pus în aplicare, vineri, un mandat de aducere, emis pe numele unei femei, în vârstă de 69 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe. O femeie a sesizat faptul că fiul ei, în vârstă de un an şi două luni, ar fi fost agresat fizic de către bona, în vârstă de 69 de ani. Bona a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind dispus şi controlul judiciar pentru 60 de zile. La data de 16 mai 2024, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 1 an şi 2 luni, ar fi fost agresat fizic de către bonă”, au transmis polițiștii.

Femeia a fost reținută

Părinţii copilului le-au povestit oamenilor legii că bona a lucrat în casa lor în intervalul 16 aprilie - 13 mai. Descoperirea legată de faptele de agresiune ale femeii a fost făcută recent.

Ne puteți urmări și pe Google News
Agresiune, copil

Grădinița Sursa: Dreamstime.com

„Astfel, în perioada 16 aprilie - 13 mai a.c., bona ar fi fost solicitată de părinţii minorului, în repetate rânduri, să aibă grijă de fiul lor, fără ca aceştia să sesizeze aspecte care să le ridice suspiciuni în privinta comportamentului ei. La data de 15 mai a.c., mama minorului ar fi vizionat înregistrările unor camere de supraveghere video disimulate în interiorul locuinţei de domiciliu, moment în care ar fi observat că, în cursul zilei anterioare, fiul său ar fi fost agresat fizic, în repetate rânduri, de către bonă, fiind bruscat şi lovit în mai multe zone ale corpului”, conform comunicatului transmis de Poliție.

Copil

Sursă foto: Arhiva EvZ

Bonă din Capitală, acuzată de agresiune

Femeia acuzată că ar fi lovit copilul pe care îl avea în grijă a fost dusă la audieri. Ulterior, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore. În cazul ei, oamenii legii au dispus măsura controlului judiciar.

„În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, faţă de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către Secţia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.”, potrivit sursei.