Vedeta a precizat în cadrul unui interviu că își mai dorește doi bebeluși, iar dacă ar fi să se îngrașe n-ar mai fi nicio problemă. 

„Aș vrea să am un bebe. Doamne, ce mi-aș dori! Pot să mă fac și de 300 de kilograme, dar să fac doi bebeluși, nu, unul. Acum am nevoie, nu vezi că nu a mai rămas niciun copil în casă? Toți au plecat. Mai e puțin și pleacă și Bebe. Îmi zice că încep cantonamentele și mă roagă să-l las în pace. De semnat, a semnat din burtă cu mine ca impresar, dar la cantonament nu mai pot fi mama sau Nuți, se duce singurel. Dacă-l vezi… e mai mare geanta de antrenament decât el!

Eu am rămas cea mai mică din casă ca înălțime. Jur, sunt toți atât de înalți! Mă uit, așa, la ei, stau uneori și îi urmăresc și nu-mi vine să cred: 1,85 cm are Sarah, Rebecca la fel!”, a declarat Anamaria Prodan potrivit libertatea.ro.

Vedeta a fost de curând criticată pentru că a luat câteva kilograme în plus în timpul filmărilor la emisiunea „Gospodar fără pereche”. Ca prin minune, Prodan a reușit imediat să dea kilogramele jos, reușind să revină la silueta apetisantă pe care o avea înainte.

 

Te-ar putea interesa și: