Adrian Țuțuianu, vicepreședintele ProRomania, spune că formațiunea sa va trebuie să poarte negocieri cu PSD sau cu PNL, în cazul în care moțiunea de cenzură va trece, potrivit realitatea.net.

Țuțuianu a prezentat în cadrul conferinței de presă susținute la Timișoara și câteva nume de posibili premieri, Tudose, Câmpeanu sau Crețu fiind doar câteva nume.

„Dacă trece moţiunea, va trebui să stăm la masă cu toţi cei care vor dori să facem o majoritate care să ducă România mai departe. USR nu doreşte să facă parte dintr-o majoritate şi atunci fie reuşeşte prima noastră variantă, de a sta la masă cu PSD, fie cu PNL, să discutăm despre program, echipă de guvernare şi despre priorităţile unui an şi jumătate de mandat”, a spus Adrian Ţuţuianu, într-o conferinţă de presă susținută la Timișoara.

Țuțuianu nu a exclus nici varianta că el să fie desemnat premier, susținând că a fost ministru şi „nu a dezamăgit”. Țuțuianu a exclus posibilitatea susţinerii unui premier tehnocrat argumentând că partidele politice trebuie să îşi asume conducerea ţării.