Bombă în lumea interlopă. Un mafiot din România, umilit de o vedetă. Nimeni nu îl mai respectă

Bombă în lumea interlopă. Un mafiot din România, umilit de o vedetă. Nimeni nu îl mai respectă

Umilință grea pentru interlopul Costel Corduneanu. „Băieții” lui nu au reușit să treacă de angajații lui Cătălin Moroșanu fără să plătească bilet de intrare pentru Gala de kickboxing organizată de campionul de K1.

Totul s-a petrecut la Iași, iar interlopul Costel Corduneanu a avut parte de un ”tratament” la care nu s-ar fi așteptat. De unde a pornit totul? Cătălin Moroșanu a luat hotărârea de a organiza, în localitate, o gală de kickboxing, iar un astfel de eveniment de… ”contact” a creat senzație.

Printre cei care au dorit să participe la gala de kickboxing organizată de Moroșanu s-au aflat și reprezentanții clanului Cordunenilor, potrivit informațiilor furnizate de spwnews.ro.

Aceștia au primit așa-numitele brățări de acces, numai că la gală s-au prezentat mult mai multe persoane care doreau asiste ”live” la lupte. Spre surprinderea lui Costel Corduneanu, agenții de pază au rămas indiferenți în fața celor care doreau să intre, chiar dacă clanul Cordunenilor „face legea” de foarte multe ori.

Ne puteți urmări și pe Google News

În consecință, cine n-a avut brățara de acces sau nu și-a cumpărat bilet de intrare nu a reușit să intre la gala organizată de Cătălin Moroșanu.