Evenimentul Zilei > Actualitate > Bolile misterioase ale vedetelor. Poveşti de succes
Bolile misterioase ale vedetelor. Poveşti de succes

Bolile misterioase ale vedetelor. Poveşti de succes

Ce au în comun Iuliana Tudor şi Andreea Marin? Ambele au fost "suspectate" de un diagnostic fatal, în ciuda dezminţirilor.

Dezvăluirile făcute de Andreea Marin în ediţia "Happy Hour" de joi au redeschis speculaţiile referitoare la vedetele ce suferă de boli "misterioase". Două dintre cele mai mediatizate staruri feminine, Andreea Marin şi Iuliana Tudor, au intrat, la distanţă de aproape un an, în atenţia presei din cauza unor probleme de sănătate.
Refuzul lor de a da curs speculaţiilor a dus la o întreagă vânătoare de informaţii. În septembrie 2010 "Spy" arunca presa în aer lansând pe piaţă o dezvăluire şoc: "Iuliana Tudor are leucemie.
Copilul ei are slabe şanse de supravieţuire la naştere". După o zi de tăcere, prezentatoarea emisiunii "O dată-n viaţă" de la TVR 1, pe atunci însărcinată în şase luni, a dat publicităţii un comunicat în care spunea: "Am, într-adevăr, probleme de sănătate, dar ele nu sunt nici pe departe atât de grave ca cele menţionate în articol. Nu este nicidecum vorba de o boală incurabilă!".
Iuliana Tudor a refuzat de atunci să mai vorbească despre această problemă. Timpul i-a dat dreptate şi ea este acum mama unui băieţel de 10 luni, pe care încă îl alăptează. Vedeta spune că se simte foarte bine şi va reveni din octombrie la TVR 1.
De la cancer la lupus
Anul acesta, în iulie, confesiunile făcute de Andreea Marin într-un editorial i-au făcut pe mulţi să se gândească la un diagnostic radical. După mai multe dezminţiri, vedeta a declarat în exclusivitate în EVZ: "Nu am cancer".
Invitată joi la emisiunea "Happy Hour", vedeta a reafirmat că a mers la o clinică din Istanbul pentru că a avut nişte probleme cu coloana vertebrală, dar şi din cauza imunităţii scăzute. Ea a mai motivat că acceptat invitaţia lui Cătălin Măruţă pentru a infirma toate aceste zvonuri.
"Când ceva ce văd, simt sau mi se întâmplă îmi schimbă viaţa în bine, nu mi se pare deplasat să povestesc şi celor din jurul meu. Ba chiar o fac intenţionat. Să afle şi alţii, să li se întâmple şi lor. În cazul de faţă, să se vindece şi să găsească răspunsuri la întrebări despre sănătatea lor", a explicat Andreea Marin de ce a vorbit în editorial despre problemele ei.
Andreea din nou la TV? Contactată de EVZ, vedeta a spus că între timp s-a vindecat şi că doreşte să găsească o cale prin care să-şi protejeze viaţa intimă. "Lucrurile pot ajunge foarte departe" a spus Andreea temându-se de faptul că oamenii la care ţine ar putea evita să mai iasă alături de ea.
Şi, pentru că lucrurile merg bine, vedeta ar putea fi văzută din nou pe sticlă. "Am primit oferte pe care le analizez. Vreau însă să precizez că nu mă interesează nimic care să fie departe de calitate".
Şi Teo ne-a dat emoţii
Starea de sănătate a deputatei Teo Trandafir, ce s-a operat de două ori în luna martie, din cauza unei pancretite severe la spitalului AKH din Viena, a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor. Seriozitatea diagnosticului şi operaţiile de la Viena au făcut ca vedeta să nu fie urmărită de paparazzi. Aflată pe litoral, alături de fiica ei Maia, Teo a acordat pentru Ştirile Kanal D primul interviu televizat de când s-a întors."Sunt foarte bine, mă simt excelent. Vizita pe care trebuie să o fac la Viena este ca una la croitor. Mereu se mai găseşte câte ceva de retuşat", a explicat vedeta.
CRONICA CÂRCOTAŞILOR
Şerban Huidu se întoarce învingător, ca un cavaler medieval
În decembrie anul trecut, realizatorul tv Şerban Huidu a fost internat în stare foarte gravă la un spital din Austria după ce a suferit un grav accident. Aflat la schi, Huidu încercase să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, a pierdut controlul şi s-a lovit de un copac.
Realizatorul a suferit atunci un traumatism cranio-cerebral şi a fost dus de urgenţă cu elicopterul la spitalul universitar din Innsbruck. Abia la începutul lunii februarie, "cârcotaşul" s-a întors în ţară şi a început tratamentele de recuperare. Presa s-a aflat şi pe urmele lui Huidu. Pe lângă informaţii reale, dar şi zvonuri ce au apărut în ziare, Huidu a fost urmărit şi de paparazzi.
Recuperarea "cârcotaşului" a mers foarte bine şi, dacă până acum avea apariţii sporadice în "Cronicuţă" şi la radio, din 14 septembrie, el se va întoarce cu normă întreagă la emisiunea de la Prima TV. Prima apariţie publică a lui Şerban a avut loc luna trecută la Sibiu, când "Cârcotaşii" au deschis Festivalul Medieval din cetatea Sibiului.
Îmbrăcat ca un luptator medieval, cu sabie si scut, Huidu a fost încurajat de sute de oameni. Şi pentru că Evul mediu i-a plăcut atât de mult, Cârcotaşii se întorc în timp şi la "Cronicuţă", în Evul Mediu, si transpun arhicunoscuta poveste a familiei de la Izvorani, cu tot cu chinezul "roz".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: