Evenimentul Zilei > Politica > DEZASTRU în România. Există o singură SOLUȚIE. Se cer demisii la NIVEL ÎNALT. NEWS ALERT
DEZASTRU în România. Există o singură SOLUȚIE. Se cer demisii la NIVEL ÎNALT. NEWS ALERT

DEZASTRU în România. Există o singură SOLUȚIE. Se cer demisii la NIVEL ÎNALT. NEWS ALERT

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, primește acuzații grave. Dat fiind faptul că nu a rezolvat nicio problemă importantă în mandatul său, nu ţine cont de părerile mediului de afaceri şi, în consecinţă, ar trebui înlocuit la remanierea Guvernului sau ar trebui desfiinţat Ministerul Turismului, consideră Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

De asemenea, Murad mai susţine că Trif nu ar cunoaşte domeniul turismului şi ar fi mai potrivit, poate, la Ministerul Mediului, sector în care a lucrat anterior.

 

„Ne-am temut să nu fie doar un post politic prin care să-l mulţumeşti pe unul sau pe altul. Aceste temeri s-au dovedit acum adevărate, pentru că domnul ministru Trif nu este consecvent, nu se poate stabili cu el niciun program de lucru şi nu a rezolvat nicio problemă importantă a turismului. A fost foarte bună reducerea TVA în turism la 5%, dar e meritul ministrului Finanţelor Teodorovici, nu al celui al Turismului. Domnul ministru Trif este total absent şi singura sa preocupare este să schimbe permanent organigrama în interiorul ministerului şi să facă tot posibilul ca să-l mulţumească pe şeful partidului. În rest, el nu face absolut nimic”, a declarat Murad.

 

Pe baza acestor argumente, el propune fie desfiinţarea ministerului, fie înlocuirea lui Trif cu un ministru care să aducă plus-valoare.

„Facem apel la Dragnea şi la PSD să aibă în vedere că domnul Trif e poate, mai priceput, la mediu, pentru că a lucrat în acest domeniu. La turism nu face absolut nimic şi a trecut un sezon în care prezenţa lui a fost extrem de discrete”, a precizat preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

 

Marți, premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi că a făcut evaluarea miniştrilor şi urmează să o prezinte în Comitetul Executiv al PSD, pentru care nu s-a stabilit încă dată. Ea a precizat că la acest moment nu poate da nume de miniştri care ar putea fi remaniaţi. Conform informaţiilor vehiculate în spaţiul public, ministrul Turismului s-ar afla pe lista remaniabililor.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: