Bogdan Stancu, dorit de Steaua

Bogdan Stancu, dorit de Steaua

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat astazi ca asteapta raspunsul clubului Unirea Urziceni la oferta de 1,5 milioane de euro pe care a facut-o in vederea transferului atacantului Bogdan Stancu.

"Am facut o oferta de 1,5 milioane de euro pentru Bogdan Stancu. Urziceniul, ca il da, ca nu il da... dar e si Gigi Netoiu implicat. Are parte din jucator si a spus ca, daca Unirea nu il da la Steaua, atunci sa-i dea cei 750.000 de euro partea lui. In urmatoarele zile sper sa primim un raspuns", a spus Gigi Becali.

Zilele trecute, presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, declara ca atacantul vizat de Steaua, in varsta de 20 de ani, nu se va transfera niciodata la o echipa din tara indiferent de suma, ci doar in strainatate, insa nu in acest moment "pentru ca nu e pregatit sa faca pasul acesta".

Urmatorul meci in Liga I al echipei Steaua este impotriva formatiei Unirea Urziceni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Finantatorul Stelei nu se afla la primele declaratii prin care isi manifesta intentia de a transfera jucatori de la echipele cu care gruparea din Bulevardul Ghencea urmeaza sa joace. In sezonul trecut, inaintea partidei cu Otelul Galati, Becali a spus ca ii doreste pe portarul Cosmin Vatca, mijlocasii Jansos Szekely si Gabriel Paraschiv, dintre acestia doar goal-keeper-ul galatean semnand cu "ros-albastri".

Cu doua zile inaintea partidei cu CFR Cluj, Becali a facut public faptul ca il doreste pe Surdu, fotbalist iesit din vederile antrenorului Ioan Andone. In cele din urma, Surdu a semnat un contract pe patru ani cu Steaua.

Sursa: Mediafax.