Boc, la prima confruntare cu Blaga: Nu am de gând să renunț la funcția de premier

Boc, la prima confruntare cu Blaga: Nu am de gând să renunț la funcția de premier

Președintele PDL și contracandidatul său participă la conferința organizației Gorj. Fosta vedetă politică TV Marcel Hoară candidează la funcția de prim-vicepreședinte.

Pentru șefia PDL Gorj a fost depusă o singură candidatură: cea a senatorului Ioan Rușeț, președintele interimar al filialei. Deși Rușeț și-a declarat susținerea pentru Vasile Blaga, Emil Boc "Obiectivul nostru la Gorj este să scăpăm acest județ de roșul lui Antonescu și Ponta. În sfârșit avem o echipă, a domnului Rușeț, care ne va duce la victorie", a declarat Emil Boc în discursul său de la Conferința PDL Gorj.  "USL - gogoașă umflată". Realitatea și Antena, "televiziunile de atac" ale USL "În partid este o competiţie loială, corectă. Este o chestiune care se va decide pe 14-15 mai, suntem colegi indiferent de ce spun unii sau alţi", a spus Emil Boc. Preşedintele PDL secretarul general al partidului Vasile Blaga şi ministrul Traian Igaş participă la Târgu Jiu, la alegerile pentru conducerea PDL Gorj. Emil Boc a vorbit şi despre faptul că PDL se află pe locul 3 în sondaje și a criticat USL. "Vedeţi această gogoaşă umflată a alianţei socialiste. Unde în lume s-a mai văzut ca partidul de pe locul 1 în sondaje să se alieze cu cel de pe locul 2 ca să-i bată pe cei de pe locul 3? Asta spune totul despre această Uniune Socialistă care este o alianță de conjunctură", a spus premierul.

Emil Boc a mai afirmat că " televiziunile care reprezintă" USL sunt "televiziuni de atac împotriva PDL". "Antena3 şi Realitatea TV nu sunt televiziuni de ştiri, ci sunt televiziuni de atac împotriva PDL şi a Guvernului. Dar aşa cum au luat bătaie în 2009, aşa vor pierde şi acum cu televiziunile care îi reprezintă", a afirmat Boc. "Am salvat țara de la colaps. Începem să culegem roadele"  "Oamenii politici sunt condamnați și pentru măsurile pe care le iau dar și pentru cele pe care nu le iau. Știu şi înţeleg mai bine ca oricine ce a fost şi încă ce mai este în sufletul pedelistului atunci când a trebuit să dea faţa cu vecinul, cu colegul de muncă, cu cel din tramvai, de pe stradă, când am luat măsurile dificile şi ştiu prin ce greutăţi aţi trecut şi treceţi", a spus Boc. El a explicat că guvernul a trebuit să ia niște măsuri care dacă nu ar fi fost luate ar fi dus la faptul ca "poștașul să nu mai vină cu plicuirle cu pensiiile". "Am salvat țara de la colaps și începem să culegem roadele", a concluzionat Emil Boc. Horă - prim-vicepreședinte La PDl Gorj nu există o rivalitate pentru funcții, principalii repreyentanți împărțindu-și posturile în umra negocierilor. Dacă senatorul Ioan Rușeț a optat pentru funcția de președinte, Marcel Hoară, secretarul de stat în Ministerul Economiei candidează pentru una din cele trei poziții de prim-vice. La fel și,deputatul Severus Militaru și preşedintele PDL Rovinari, Dorin Filip. Pentru posturile de vicepreşedinţi candidează 15 persoane, alte 11 pentru posturile de secretari executivi şi încă trei pentru secretari executivi adjuncţi.

Ne puteți urmări și pe Google News