Evenimentul Zilei > Actualitate > Bobonete, în premieră despre familia sa: „Am plecat la 14 ani de acasă”
Bobonete, în premieră despre familia sa: „Am plecat la 14 ani de acasă”

Bobonete, în premieră despre familia sa: „Am plecat la 14 ani de acasă”

Mihai Bobonete, interpretul cârciumarului Bobiță din „Las Fierbinti”, serialul de la PRO TV, s-a tot învârtit în jurul glumelor.

 Pentru prima data însă, actorul de 34 de ani, din Craiova, vorbește și despre familia sa, într-o mărturie emoționantă la care l-a provocat Andreea Esca, pentru Europa FM. „Am o relație cu părinții mei pe care o recâștigăm acum, dacă nu chiar o reinventăm. Am plecat, la 14 ani de acasă și pâna atunci am fost mai mult crescut, atât eu cât și fratele meu, de bunici. Mama lucra foarte mult la câmp, tata lucra și el și era foarte bolnav”, povestește Bobonete.

Actorul a vorbit și despre un moment delicat. L-a abordat cu ușor umor și multă profunzime. „Ultima mea bunică a murit acum trei ani, bunica din partea tatălui și eram chiar la filmări. A murit în garaj cu țigara în mâna, a făcut infarct. Octav, fiul meu, avea 1 an și era prima oară când mi-am dat seama că lucrurile se schimbă: pentru că atunci când îți moare ultimul bunic, tu devii tată, iar tăicătu devine bunic. Până atunci te joci cu termenii ăștia”.


FOTO: Simpaticul Bobiță e cârciumar în „Las Fierbinți”Cum a ajuns Bob o n e – te actor? „ M a m a m-a încurajat să fac actorie, tata și-a dorit foarte mult să termin Electrotehnica pentru că era o perioadă când se faceau schimburile de experiență cu Franța și Universitatea din Craiova era înfrățită cu Universitatea din Toulouse. Mi-aduc aminte că, prin anul IV, la un examen, mi-a desenat profesorul ceva pe tablă și-a zis: «Aveți 15 minute să rezolvați asta!». Eram 20 de oameni în grupa aia. Toți au început să scrie și au scris câte patru-cinci foi. Eu nu, că nu am apucat să copiez. Aveam o foaie albă. La un moment dat, m-am uitat la unul și am zis: „Ce dracu' scrie ăsta aici? Unde am fost ăștia patru ani, că nu înțeleg nimic?”. M-a bufnit râsul: «N-am ce să caut aici!»”, a povestit Bobonete.