X

UN BMW i-a încăierat pe Mălin Bot şi Sabin Orcan. RĂZBOIUL REPLICILOR s-a purtat pe Facebook. Breaking news!

Autor: IuliuVlădescu / Data publicarii: 26-12-2017 10:12

Confruntare dură pe Facebook între doi foşti jurnalişti ai ziarului România Liberă, Mălin Bot şi Sabin Orcan. Primul acuză că fostul său coleg ar fi primit cadou un autoturism marca BMW, dar nu specifică şi care ar fi sursa acestui dar.

Conform jurnaliştilor de la flux24.ro, mesajul postat de Mălin Bot pe Facebook este următorul: „Un fost bun prieten, „mare ziarist”, a fost si el la Timisoara, in timp ce eu protestam alaturi de cateva zeci de patrioți, impotriva coruptiei, la sediul PSD. Eu venisem la protest. El venise sa isi ia in primire cadoul de Craciun: Un superb SUV BMW albastru, de zeci de mii de euro.”

„La noi a venit Moșu’. Să fiți și voi la fel de cuminți! LATER EDIT: Un calcul simplu pentru spălații pe creier nimeriți din greșeală pe-aici. Mașina e în leasing, rata e de vreo 800 de euro pe lună, la veniturile familiei de aproximativ 5.000 de euro pe lună. Ne scuzați că nu suntem ipocriți și că ne permitem din munca noastră ceva mai mult decât o Dacie!”, a fost replica lui  Orcan pe Facebook.

Amintim că Sabin Orcan și Mălin Bot au lucrat împreună şi la Adevărul.