Evenimentul Zilei > Actualitate > Blues, teatru şi poveşti de weekend
Blues, teatru şi poveşti de weekend

Blues, teatru şi poveşti de weekend

Două concerte cu invitaţi străini, teatru-jazz cu animaţie, dar şi distracţii pentru copii vă aşteaptă să ieşiţi din casă astăzi şi mâine.

Sfârşitul de săptămână trebuie fructificat din plin, iar Capitala este vioaie în oferte. Sunt concerte, piese de teatru, finala la dans a liceenilor din toată ţara, activităţ i pentru copii, petreceri în club, tot atâtea modalităţi de a vă petrece orele libere din weekend.

HARD ROCK CAFÉ. Unul dintre veteranii muzicii blues, Louisiana Red (Iverson Minter – pe numele real), va cânta la muzicuţă şi vocal, într-un concert extraordinar la Hard Rock Café. În această seară, de la ora 22.00, după ce a cântat alături de nume ca B.B. King şi Muddy Water, Louisiana Red va fi acompaniat de Nightloosers. Concertul din Hard Rock Café Bucharest este al treilea din seria de „Anotimpuri ale Blues-ului – Blue Moods“. În cadrul aceluiaşi proiect, au fost invitaţi la Bucureş ti şi Sugar Blue – pe 24 noiembrie şi Bob Brozman – pe 8 martie.

SALA PALATULUI.
Dacă totuşi cel mai „vechi“ dintre cântăreţii de blues tradiţional nu vă încântă, cei 12 Tenori Irlandezi care vor concerta la Sala Palatului, tot în această seară – de la ora 19.00 -, sunt o alegere mai mult decât inspirată. După ce vor fi gustat din produsele tradiţionale româneş ti, irlandezii vor urca pe scena Sălii Palatului pentru a prezenta publicului din România un spectacol care a cucerit deja America şi Europa. Veţi asculta reinterpretă ri – în stilul caracteristic tenorilor irlandezi – ale unor piese celebre, ca „Hey Jude“, „That’s Life“, „Yesterday“, „We are the Champions“, dar şi „Nesun Dorma“ sau „La Donna e Mobile“.

TEATRUL METROPOLIS. Dacă vă e dor de teatru, în această seară puteţi ajuta la descoperirea lui Emanuel Pârvu de la Teatrul Metropolis: „Crimă la Howard Johnson“, de la ora 19.00. Biletul costă 15,9 lei, iar redus îl cumpă raţi cu 10,6 lei. Dacă însă astă-seară v-aţi făcut deja program, mâine, de la aceeaşi oră, aveţi în meniu „Peşte cu mazăre“, pe care îl veţi primi de la Olga Tudorache şi Tamara Creţulescu.

ART JAZZ CLUB.
Mâine, de la 20.30, în subsolul Galeriilor Orizont, vedeţi spectacolul „Bucureşti, mahala de suflet“. Compania de teatru de animaţ ie „Pur’AnimA“ (Florina Tănase, Petronela Purima şi Vlad Tănase) va fi acompaniată la voce şi pian de Irina Sârbu. Veţi vedea un potpuriu interbelic, pe acorduri de jazz.

CLUB SESSION.
Astăzi, de la ora 15.30, liceenii din toată ţara se bat în mişcări de dans pentru premii de 3.000 de euro. În finala din Clubul Session se vor duela 13 licee: cele nouă finaliste din Capitală şi trupele din Constanţa, Oradea, Cluj şi Braşov.

WEEKEND JUNIOR

Personaje din lumea basmelor la City Mall

Dacă pentru părinţi alegerea unui mod de a-şi petrece timpul liber poate fi o chestiune dificilă, cei mici cu siguranţă se vor bucura de clovnii, magicienii, picturile pe faţă şi păpuşile din City Mall. Astăzi şi mâine, de la orele 18.00 la 20.00, în zona Food Court, vor fi concerte cu şi pentru copii, spectacol de magie şi teatru, dar şi Petrecerea Vrăjitoarelor. Dacă nu vreţi totuşi la mall, Circul Globus vă aşteaptă la ultimele reprezentaţii ale spectacolului Galelor Circului, Ediţia a VIII-a. Ştefan Pleşoianu şi felinele sale, Karel Bush şi numerele de magie, Ciucureii Veseli şi Regatul Albinelor şi multe alte surprize îi vor ţine pe micuţi cu sufletul la gură şi gura până la urechi.