Blaze Bayley: "Mulţumesc poporului român pentru zăpadă!"

Blaze Bayley: "Mulţumesc poporului român pentru zăpadă!"

Blaze Bayley, fostul solist vocal al trupei Iron Maiden a fost astăzi invitat special în studioul Rock FM. Blaze a venit în România pentru a înregistra o piesă împreună cu formaţia Trooper şi va reveni în ţara noastră în luna martie.

În urmă cu mulţi ani a decis să cânte heavy metal după ce a asistat, în Birmingham, la un concert susţinut de Ronnie James Dio: "El era pe scenă şi cânta "Children of the Sea" de Black Sabath. În acel moment, viaţa mea s-a schimbat, pentru că am dorit întotdeauna să cânt. Da, întotdeauna mi-a plăcut să cânt, dar atunci am ştiut că trebuie să cânt metal! La două săptămâni după aceea, am început să iau acest lucru în serios şi am început să-mi fac propria trupă. N-a existat punct de întoarcere"…

Invitatul a fost încântat de faptul că a găsit multă zăpadă în România. "Noi nu am avut zăpadă în Marea Britanie de Crăciun, iar acum am intrat în spiritul Crăciunului, aşa că vreau să mulţumesc poporului român pentru că mi-a furnizat atâta zăpadă", a glumit el. Bayley a fost întrebat de un ascultător care sunt piesele preferate din repertoriul Iron Maiden. "The Clansman, Sign of the Cross, Futureal şi, câteodată, Fear of the Dark", a declarat artistul.

"Noul meu album se numeşte King of Metal şi este în lucru în acest moment. Turneul va începe pe 8 martie, iar albumul va fi lansat pe 20 mai. Va fi cel mai mare turneu european pe care l-am făcut vreodată", a mai adăugat el.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/MRwAA2J7iwA?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>