Iată ideile principale expuse de șeful poliției:

– cea mai mare discordanță rasială în Milwaukee este să fii împușcat și ucis;

– opt la sută dintre victimele omuciderilor din Milwaukee sunt americani de culoare.

Milwaukee și orice alt mare oraș albastru (Democrat) din America au fost marcate de decenii de un val de asasinate care nu are nici o legătură cu poliția. Majoritatea zdrobitoare a asasinaților – și asasinilor – din orașele americane sunt tineri bărbați de culoare care au fost lipsiți de o educație decentă în școlile administrate de Democrați într-o manieră de neiertat și de o calitate inferioară.

Mulți sunt analfabeți funcționali și suferă de pe urma faptului că au fost împiedicați să se dezvolte psihologic, lipsiți de capacitatea de a trece examenul cel mai ușor pentru a fi angajați.

Așa că ce au făcut acești tineri frustrați și furioși? Majoritatea s-au dedat unei vieți de droguri și infracțiuni, mulți dintre ei sfârșind morți sau în închisoare înainte de a atinge vâsta de 20 de ani.

De generații, până astăzi, omuciderile negru-pe-negru în orașele conduse de Democrați reprezintă o nenorocire care afectează comunitatea de culoare.

Pe 31 mai, Chicago a avut parte de un record absolut de 18 omucideri într-o singură zi. De la începutul anului, orașul a înregistrat 264 de omucideri, tinerii negri reprezentând marea majoritate a victimelor, ceea ce ridică întrebarea: aceste vieți de negri sunt mai puțin importante decât cea a lui George Floyd, ele nu merită indignarea noastră?

Chicago este vedeta acestui carnagiu urban, dar toate marile orașe albastre ale Americii reprezintă un teren fertil pentru ravagiile făcute de negri împotriva negrilor, și aceasta este situația de jumătate de secol încoace.

Alături de filmulețul pe care l-a postat, tânăra mea prietenă a scris următorul comentariu: „Tăcerea este complicitate”, ceea ce înseamnă că, din cauza deplorabilei istorii americane a sclavagismului și segregării, persoanele decente au datoria morală de a se exprima atunci când o batjocură socială se produce.

Are 100% dreptate și aș adăuga că persoanele decente care nu spun o vorbă despre numărul masiv de omucideri negru-pe-negru din orașele americane conduse de Democrați sunt efectiv complice, consimțind la continuarea carnagiului urban care s-a dezlănțuit ca un tren scăpat de sub control în ultimii cincizeci de ani.

În fine, prin propria lor neglijență de neiertat față de persoanele cele mai vulnerabile din societatea noastră, Democrații au arătat că nu se sinchisesc de pătura socială de culoare decât la momentul alegerilor.

PAGINA ANTERIOARA