Evenimentul Zilei > Economie > BLACK FRIDAY: Reduceri de până la 95%
BLACK FRIDAY: Reduceri de până la 95%

BLACK FRIDAY: Reduceri de până la 95%

Companii precum Flanco, evoMAG, Mobexpert, elefant.ro sau Mareea au anunţat că reduc preţurile produselor şi serviciilor cu până la 95% de Black Friday, când vânzările totale sunt evaluate la 1 miliard lei. Un alt retailer susţine că va dona 3% din încasări victimelor din Colectiv.

Elefant.ro organizează Black Friday pe 20 noiembrie.Coletele pot fi ridicate timp de trei zile non stop şi gratuit din punctele de livrare din toată ţara, iar cele mai căutate şi comandate produse vor fi, cel mai probabil, cele din categoriile ceasuri, parfumuri, cărţi şi modă.

Firma de turism Mareea oferă reduceri de până la 60% la vacanţele 2016 pe litoral în România, Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania, Croaţia şi circuite culturale, însă reducerile de preţuri sunt valabile doar pe 20 noiembrie 2015, iar sejururile pot fi achiziţionate online, telefonic şi în agenţii.

Reduceri vor fi aplicate şi ofertelor de vacanţă de Black Friday. În acest an un sejur de 7 nopţi cazare cu mic dejun în Grecia continentală ajunge de la 160 euro la 64 euro/persoană/sejur. În Grecia insulară, în Zakynthos, o vacanţă all inclusive poate fi achiziţionată vineri cu 310 euro în loc de 534 euro/persoană/7 nopţi, conform Mediafax.

Utilizatorii aplicaţiilor mobile Fashion Days primesc acces exclusiv la această campanie cu patru ore mai devreme. Aceştia vor avea posibilitatea să înceapă cumpărăturile joi, la ora 20.00, înainte de startul oficial de la miezul nopţii. Black Friday va continua pentru trei zile, până pe 22 noiembrie, inclusiv.

De asemenea, Metro Cash&Carry România oferă clienţilor săi produse la preţuri reduse, în perioadele 19-22 noiembrie şi 26-29 noiembrie. Reducerile vor ajunge, în acest caz, până la 70% la la tablete, laptop-uri, telefoane, frigidere, cuptoare, maşini de spălat şi aspiratoare, jucării (40%), articole sportive (30%) şi ustensile profesionale de bucătărie (20%). În plus, companiile şi birourile vor beneficia, de asemenea, de reduceri speciale de 20% pentru toate tipurile de imprimante şi scaune de birou.

Mai mult, operatorul de telefonie mobilă Telekom România va avea reduceri de până la 80% la sute de produse achiziţionate online, în perioada 19-22 noiembrie, de pe platformele pe care le deţine, clickshop.ro, germanos.ro şi telekom.ro.

Vizitatorii germanos.ro vor avea posibilitatea să achiziţioneze televizoare, tablete şi smartphone-uri la preţuri speciale: Smartphone LG G Flex 2 – 1.099lei (discount 52%), tableta Urban Tab 8 inch 3G – 169,99 lei (discount 80%) sau TV Smart TV 3D Samsung UE40H6400 – preţ final 2.049,99 lei (discount 29%).