Black Eyed Peas, concert cu casa inchisa

Black Eyed Peas, concert cu casa inchisa

Membrii trupei americane Black Eyed Peas vor "electriza" publicul roman in aceasta seara, la Bucuresti, unde vor sutine un concert cu casa inchisa.

Toate cele 7.000 de bilete puse in vanzare au fost epuizate. Cu o desfasurare scenica fara precedent la Arenele Romane si cu multe surprize pentru spectatori, dupa cum promit organizatorii, Fundatia Phoenix, hip-hoperii vor sustine un concert de o ora si jumatate, care va include hituri ca „Let’s Get It Started”, „My Humps”, „Where Is the Love” sau „Pump It”, insa vor interpreta si o piesa in duet cu cinci fani romani, castigatorii concursului organizat de compania Pepsi, „Urca pe scena cu The Black Eyed Peas”.

Aflati pentru prima data la noi in tara, membrii trupei americane au sosit pe Aeroportul „Henri Coanda” ieri dupa-amiaza, insotiti de un staff de aproximativ 40 de persoane, si au mers direct la Hotelul Marriott, unde sunt cazati.

Potrivit unor surse apropiate organizatorilor, Fergie, Will.I.Am, Apl.de Ap si Taboo nu au avut pretentii extravagante si au cerut doar ca in culise sa aiba cabine separate. Cantaretii vor parasi Romania in aceasta seara, imediat dupa concert, cu destinatia Budapesta, unde vor sustine urmatorul show.

Concertul va fi deschis de un recital al trupei Simplu, de la ora 20.00, urmand ca Black Eyed Peas sa intre pe scena in jurul orei 21.00. Accesul la Arenele Romane se face pana la ora 20.45. Potrivit organizatorilor, nu este permis accesul cu mancare si bautura, aparate foto profesioniste si camere video, umbrele, obiecte contondente.

Ne puteți urmări și pe Google News