Evenimentul Zilei > Actualitate > Bistrițean ucis în Republica Moldova. Scandalul a pornit de la un amor nebun
Bistrițean ucis în Republica Moldova. Scandalul a pornit de la un amor nebun

Bistrițean ucis în Republica Moldova. Scandalul a pornit de la un amor nebun

Poliția din Bălți, Republica Moldova a demarat o anchetă împotriva unui cețățean din Republica Moldova, acuzat de infracțiunea de omor, victima fiind un bărbat din județul Bistrița Năsăud.

Din primele informații, scandalul a pornit de la faptul că bistrițeanul avea o aventură cu soția atacatorului. Bărbatul din Bistrița era angajat la o fabrică din Bălți, iar de ceva vreme încoace trăia o poveste de dragoste cu o localnică, care era măritată. Culmea este faptul, că soțul femeii a aflat despre aventura acesteia și a decis să se intervină brutal între cei doi. Astfel, autorul crimei i-a urmărit pe cei doi până la apartamentul conjugal, iar mai apoi i-a așteptat la ieșire. Potrivit datelor poliției, soțul, orbit de gelozie, a decis să îi atace cu un cuțit pe cei doi amanți. Pe femeie a lovit-o în mână, iar pe amant, care a decis să intervină, l-a lovit în zona piciorului, secționându-i artera femurală.

Martorii susțin că în foarte scurt timp, victima a căzut la pământ. Medicii nu l-au mai putut salva, cauza decesului fiind hemoragie masivă.

„Persoana bănuită de comiterea infracțiunii i-a aplicat o lovitură de cuțit în regiunea piciorului. Între ei s-a pornit o ceartă, după aia au pornit niște reglări de conturi, întinzându-se au ieșit afară, în curtea blocului, apoi în drum, în drum iarăși s-au îmbrâncit unul pe altul, până la urmă cetățeanul care a fost lovit de cuțit a căzut jos, fără cunoștință”, a declarat pentru publika.md, Oleg Cojocaru, șeful Inspectoratului de Poliție Bălți.