Evenimentul Zilei > Actualitate > Biserica ascunde cazul Pomohaci sub preș. Vedeta a negat faza cu ”CIOCANUL”. Din culisele ședinței de consistoriu
Biserica ascunde cazul Pomohaci sub preș. Vedeta a negat faza cu ”CIOCANUL”. Din culisele ședinței de consistoriu

Biserica ascunde cazul Pomohaci sub preș. Vedeta a negat faza cu ”CIOCANUL”. Din culisele ședinței de consistoriu

Audierea lui Cristian Pomohaci la Arhiepiscopia de Alba Iulia a debutat cu o mare amânare. Una de 30 de zile.

Chemat de urgență să explice faza cu ”ciocanul” sau de ce ”plătește pentru sex”, preotul Cristian Pomohaci nu a avut prea multe argumente de oferit, superiorilor lui.

În timp ce afară susținătorii lui Pomohaci, care erau adunați în curtea Episcopiei ca urmare a unui îndemn făcut pe facebook de către un apropiat al preotului, cântau și se rugau, înăuntru parohul vedetă avea limba legată.

Pe surse EvZ a aflat că Pomohaci a încercat câteva explicații necredibile, fapt ce i-a înfuriat pe cei prezenți.

Oficial, reprezentanții Arhiepiscopiei de Alba Iulia susțin că preotul a primit un rpgaz de 30 de zile, timp în care trebuie să explice cum îi faza cu ”ciocanul”. ”Având în vedere publicarea unui articol, preotul a fost convocat poentru a da unele lămuriri cu situația neplăcută în legătura cu situația semnalată în acest articol, în care se arată că i-ar fi propus relații intime unui adolescent. Așa cum sunt regulamentele bisericești, preotul a fost chemat și ne-a oferit câteva lămuriri. Preotul a fost oprit de la oficierea sfintelor taine pe timp de 30 de zile, timp în care așteptăm să ne aducă lămuriri”, a spus Eugen Moldovan, consilier la Arhiepiscopia de Alba Iulia.

Întrebat la concret, ce anume a spus Pomohaci în timpul acestor audieri, Eugen Moldovan nu a putut spune prea multe deoarece preotul nu a avut prea multe argumente. ”Am statde vorbă cu dânsul dar nu vă pot da detalii pentru că nu a oferit argumente.  Râmâne să aducă argumentele. A negat totul. Are dânsul argumentele dânsului dar ele trebuie dovedite”, a mai spus Moldovan.