Evenimentul Zilei > Monden > Bijuteriile personalizate, cele mai preţioase cadouri pentru un majorat
Bijuteriile personalizate, cele mai preţioase cadouri pentru un majorat

Bijuteriile personalizate, cele mai preţioase cadouri pentru un majorat

Nu-i nimic mai frumos pe lume decât zâmbetul celor dragi atunci când primesc un cadou care le aduce bucuria adevărată.

Iar dacă sărbătoriţii sunt chiar fiul sau fiica de 18 ani, care păşesc cu emoţie în lumea plină de responsabilităţi a adulţilor, un cadou cu adevărat special pentru ei poate fi o bijuterie personalizată.

Coliere personalizate cu nume pentru fete speciale

Un cadou precum acele coliere personalizate cu nume la care râvnesc toate adolescentele este unul mai mult decât perfect pentru o domnişoară majoră. Realizate din argint 925 sau aur alb, galben şi roz, sunt o adevărată încântare pentru posesor. Părinţii pot alege coliere cu nume, cu iniţiale sau chiar cu semnătura, pentru că surpriza să fie cu atât mai mare şi mai de efect pentru sărbătorita.

O astfel de bijuterie este şi versatilă, deci va putea fi purtată în mai multe ţinute, fie că sunt elegante sau casual. La facultate şi chiar la o ieşire cu prietenii, accesoriul personalizat va oferi un aer prețios întregului outfit.

Cerceii din aur, cadoul care nu dă niciodată greş

Majoratul este un eveniment foarte special în viaţa fiecărui om. În clipa când împlinesc 18 ani, tinerii îşi fac planuri, se văd stăpânii lumii şi nimic nu pare să-i doboare. Pentru o astfel de domnişoara, care poate atinge şi cerul dacă vrea, o pereche de cercei din aur este perfectă pentru a-i complimenta independenta şi dezinvoltură.

Se pot alege acele modele care sunt alcătuite din diverse simboluri şi un lanţ, alcătuite în întregime din aur de 14 K, pot fi bănuţi, fluturaşi, floricele, trifoi, inimioare – orice îşi doreşte mai mult sărbătorita.

Brăţări cu modele unice

Braţările cu modele unice sunt la mare căutare, pentru că pot fi personalizate cu un mesaj sau chiar cu numele celui aniversat. Sunt mai multe posibilităţi, în funcţie de preferinţele fiecăruia: scoica, pânză de păianjen, măşti de teatru, cărţi de joc, unele modele fiind potrivite şi pentru bărbaţi.

De ce este potrivită o astfel de alegere? Pentru că poate fi în acord cu personalitatea, pasiunea sau activitatea profesională a persoanei în cauză. Din acest motiv, bucuria va fi cu atât mai mare pentru ea.

Farmecul bijuteriilor personalizate este acela că sunt realizate respectându-se preferinţele posesorilor. Firmele care realizează bijuterii de acest fel pun mare preţ pe indicaţiile transmise de clienţi. Dimensiune, aspect, tipul materialului, toate detaliile sunt stabilite cu reprezentanţii acestora, pentru că rezultatul să fie spectaculos. Posesoarea sau posesorul bijuteriei se va putea bucura de un accesoriu unic, care păstrează în el un strop din personalitatea sa şi din dragostea celui care l-a dăruit.

Bijutierii care crează accesorii personalizate au experiență, pricepere și se dedică trup și suflet meseriei. Colierul, cerceii, brăţara şi toate produsele solicitate de clienţi sunt atent ambalate şi trimise la destinaţie, împreună cu certificatul de garanţie şi factura. Cadoul special pentru persoana şi mai specială este pregătit să fie oferit cu un zâmbet larg, însoţit de o urare din inimă, pentru cel sau cea care îşi sărbătoreşte majoratul.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: