Infracțiunile au avut loc în cursul zilei de luni, când 2 femei au fost tâlhărite. Acestea au anunţat poliţia care i-a arestat rapid pe tâlhari, în cursul aceleaşi zi.

Primul caz semnalat este cel al unei femei în vârstă de 44 de ani, care dorea să ajungă de la Oradea la Nojorid. „În jurul orei 15.10, a urcat într-un autoturism condus de un bărbat, cu care s-au deplasat dinspre Oradea înspre localitatea Nojorid. În timpul deplasării, din portbagajul autoturismului a ieșit o femeie, care, sub amenințarea unui cuțit, a deposedat-o de toate bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv geanta, geaca, pantofii și telefonul mobil, obligând-o ulterior să coboare din autoturism, între Oradea și Nojorid”, precizează comisar șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, relateză bihon.ro.

Ulterior, aceştia au mai tâlhărit o femeie şi au lăsat-o în plină stradă fără încălţăminte, geacă şi telefon. În acest caz, prejudicial a fost mai mic, fiind provocat în mare parte de îmbrăcămintea femeii lăsată în frig. Acesta este de doar 300 de lei din cel total de 1 100.

Cei doi au fost prinşi pe raza localităţii bihorene Diosig şi au fost prezentaţi tribunalului ieri, 7 ianuarie, cu propunere de arestare preventive pentru tâlhărie calificată. Judecătorul a decis plasarea bărbatului în arest preventive pentru o perioadă de 30 de zile şi a femeii sub control judiciar pentru două luni.

Te-ar putea interesa și: