Bigotti lansează prima colecție de parfumuri intitulată Essenze d'Italia

Bigotti lansează prima colecție de parfumuri intitulată Essenze d'Italia Bigotti. Sursa foto: Facebook

Bigotti a lansat colectia de parfumuri Essenze d’Italia compusă din trei esențe distincte: Amalfi Azzurro, Terra Toscana si Milano Enigma, fiecare reflectând regiuni emblematice ale Italiei.

Bigotti lansează prima colecție exclusivă de parfumuri

Cele trei parfumuri au fost concepute de prestigiosul producător Givaudan, un lider global în domeniul aromelor şi parfumurilor, cu o tradiţie de peste 250 de ani în inovaţie şi excelenţă în arta parfumeriei.

„Bigotti marchează o nouă etapă, lansând prima sa colecție de parfumuri Essenze d'Italia, ca parte integrantă a identității de brand. Adevărată alchimie lichidă, parfumurile îți completează imaginea, devenind semnul nevăzut, dar de neuitat al bărbatului Bigotti și fiecare parfum te transformă în protagonistul unei noi aventuri, inspirate de etern fascinanta la dolce vita”, este mesajul transmis de brandul emblematic.

May be an image of fragrance and textBigotti. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum sunt descrise cele trei parfumuri

Creatoarea parfumului, Valerie Garnuch-Mentzel, a mărturisit despre Amalfi Azzurro că reprezintă „o simfonie de emoții”, dar și că a fost „creat special pentru a surprinde esența eternei dolce vita. Este o aromă ce îmbrățișează contrastul dintre prospețimea revigorantă a citricelor și tentațiile florale - un adevărat joc olfactiv plin de complexitate”.

„Cu Amalfi Azzurro veți purta pe piele albastrul senin al coastei mediteraneene, o prospețime ce evocă libertatea nesfârșită a mării. Terra Toscana invocă puterea atemporală și pasiunea arzătoare cu un parfum ce vă învăluie în căldura dealurilor și podgoriilor bătute de soare. În Milano Enigma veți simți pulsul capitalei modei, cu o aromă ce vă îmbracă în mister și eleganță desăvârșită”, se arată în descrierea făcută de Bigotti pe social media.

May be an image of 5 peopleBigotti. Sursa foto: Facebook

Bigotti: De pe Coasta Amalfi, în Toscana și Milano

Amalfi Azzurro se remarcă, spre exemplu, prin nota de prospețime ce evocă libertatea nesfârșită a mării, inspirată de Coasta Amalfi, de albastrul senin al coastei mediteraneene.

„Notele de vârf includ mandarina italiană, grapefruit, piper și galbanum. Notele de mijloc sunt compuse din pară, floare de portocal, neroli și lemn de guaiac, iar baza este definită de benzoină, semințe de ambrette, ambră și mosc, oferind o aromă proaspată și vibrantă”, mai spune Bigotti în descriere.

Aromele din Terra Toscana te poartă prin frumoasele și autenticele ținuturi ale Toscanei, puterea atemporală și pasiunea arzătoare învăluindu-se în căldura dealurilor și podgoriilor bătute de soare:

„Notele de vârf de bergamotă, grapefruit și rubarbă sunt urmate de un mijloc cu piper, fum și orris. Baza este formată din vetiver franțuzesc, lemn de cedru, piele întoarsă și acorduri gurmande, evocând eleganța și puterea regiunii toscane”, se arată în comunicat.

Bigotti, despre  esența Milano Enigma

Milano Enigma întruchipează pe lângă mister și eleganță și „dinamismul și rafinamentul capitalei modei din Italia”, potrivit creatorilor săi. În cazul acestui parfum veți simți aromele de coacăze negre:

„Notele de vârf de lămâie, grapefruit, boabe de ienupăr și ghimbir oferă o deschidere vibrantă. Notele de mijloc includ galbanum, coacăze negre, geraniu și note acvatice, în timp ce baza combină patchouli, vetiver, piele întoarsă și mușchi, capturând esența sofisticată a orașului Milano”, se mai arată în descrierea făcuta de brandul Bigotti pe Facebook și Instagram.