Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu, cu poliția la ușă! Diva a dat din colț în colț în fața oamenilor legii
Bianca Drăgușanu, cu poliția la ușă! Diva a dat din colț în colț în fața oamenilor legii

Bianca Drăgușanu, cu poliția la ușă! Diva a dat din colț în colț în fața oamenilor legii

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare a fi desprinsă dintr-un film de comedie.

Cei doi s-au certat și s-au împăcat de nenumărate ori. După ultima ceartă, când părea că relația lor s-a stins definitiv, Alex Bodi s-a dus fuga în brațele focoasei rusoaice, Draia Radionova, părând că a dat-o uitări pe Bianca.

Cum viața este plină de surprize și încurcate sunt căile Domnului, Bodi a părăsit-o pe regina Instagramului și s-a împăcat cu sexy-blonda. Cum era de așteptat, cel puțin pentru cei care îi cunosc, mici ultima împăcare nu avea să dureze mult. Așa se face că prima zi de toamnă a venit la pachet cu o nouă despărțire a celor doi.

Cu toate acestea, ca într-un joc de-a șoarecele și pisica, Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi au fost văzuți, din nou, împreună, iar împrejurările nu par a fi cele mai fericite, dacă ne raportăm la imaginile apărute în mass media.

Bianca Drăgușanu s-a trezit cu poliția la ușă!

După ce zilele trecute au apărut imagini în care se poate observa fără vreo urmă de îndoială că Bianca Drăgușanu era agresată fizic de fostul ei soţ, în plină stradă, politia s-a autosesizat şi i-a făcut o vizită blondinei, scrie Play Tech.

Spre surpriza oamenilor legii, aceasta le-a spus că totul a fost doar o joacă și că nu intenționează să depună o plângere penală împotriva lui Bodi.

Polițiștii nu i-au dat crezare, mai ales că a mai fost filmată în timp ce era bătută de Alex Bodi, dar în cazul în care nu dorește să depună plângere penală, polițiștii au mâinile legate.

Bianca și Bodi s-au despărțit iar

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu pe 2 septembrie.