Perioada de după pandemie îi găsește din nou împreună pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după ce starleta s-a plâns în sânga și în dreapta de agresivitatea lui Bodi. Văzând că dispare din centrul atenției, starleta vine cu alt scenariu și sugerează că așa- zisul afacerist ar vrea o împăcare.

Cică milionarul nu poate sta departe de fosta sa soție, iar fanii cred că deja este vorba de o împăcare, deoarece atingerile tandre dintre cei doi par să trădeze mai mult decât o relație de amiciție. Un scenariu pe care starleta, care se consideră vedetă, fără să aibă argumente, l-a repetat de atâtea ori când nu o mai băga nimeni în seamă.

De asemenea, Alex Bodi pare că face tot ce îi stă în putere pentru a-i capta atenția starletei, cu gesturi și postări drăguțe.

Dar Bianca Drăgușeanu nu cedează așa ușor. Întâmplător sau nu, starleta s-a regăsit în același club de fițe din Mamaia ca și milionarul, cum îi zice ea, și au petrecut aproape toată seara împreună.

Deși nu și-au mai vorbit zile bune, sau cel puțin așa lasă să se creadă, Alex Bodi a cedat în fața tentației și pentru că nu stăteau la aceeași masă din club, s-a dus în întâmpinarea fostei sale soții, cu care a și dansat, întregul spectacol fiind urmat de un gest de tandrețe din partea milionarului.

Acesta a strâns-o puternic în brațe, semn că îi lipsește profund și îi este dor de ea, dar fără răspuns. Bianca nu a vrut să cedeze, semn că trădarea fostului partener încă o afectează foarte mult. Teatru ieftin!

Pentru ca lucrurile să fie și mai clare pentru fanii înfocați, apucăturile milionarului îndrăgostit au ajuns și pe rețelele de socializare. Bodi nu și-a mai putut stăpâni sentimentele și a postat o imagine cu el și fosta soție în care păreau cu adevărat fericiți să se afle unul în preajma celuilalt.

”Acceași privire… aceiași ochi… aceleași gânduri, dar prea serioși! Noi ❤️❤️”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care apare lângă Bianca în mașină.

Din câte se vede, este posibil ca Bianca să fi uitat de Daria Radionova, presupusa amantă a fostului ei soț, pe care au băgat-o în scenariul lor. Circul continuă, pentru că starleta nu știe ce să mai facă pentru a fi în centrul atenției.