Evenimentul Zilei > Monden > Beyonce și Jay-Z, rate la bancă pentru noua lor casă de 88 de milioane de $. Imagini din interiorul vilei
Beyonce și Jay-Z, rate la bancă pentru noua lor casă de 88 de milioane de $. Imagini din interiorul vilei

Beyonce și Jay-Z, rate la bancă pentru noua lor casă de 88 de milioane de $. Imagini din interiorul vilei

Cel mai iubit cuplu american, Jay-Z și Beyonce au achiziționat, de curând, o proprietate impresionantă în Los Angeles. Suma de 88.000.000 de dolari a fost un efort financiar chiar și pentru ei, astfel, cele două superstaruri au făcut împrumut la bancă. Vedetele au dat un avans de 35,2 milioane de dolari şi au făcut credit pe 30 de ani, cu dobândă de 4%, pentru restul sumei.

Naşterea gemenilor Sir şi Rumi, de la începutul lunii iunie, a fost un motiv în plus pentru cuplu să se aşeze la casa lor. Cotați cu o avere de 1,16 miliarde de dolari, cuplul Jay-Bey a avut pretenții conforme cu statutul lor când a venit vorba de căminul conjugal.

Au ținut să locuiască în Los Angeles şi au pus ochii pe casa deţinută de dezvoltatorul imobiliar Dean McKillen. Construirea locuinței pe care au achiziționat-o a durat nu mai puțin patru ani. Vila imensă se întinde pe şase niveluri şi are o curte de aproape un hectar. Noua proprietate a vedetelor are un spaţiu util de 10.000 de metri pătraţi, patru piscine în aer liber, o școală privată şi un centru de masaj şi relaxare.

„Nu vrem să ținem banii blocați”

Beyonce şi Jay-Z vor avea de plătit, pentru următorii 30 de ani, o rată lunară de 252.075 de dolari. Printre „comorile ascunse” din noua vilă se află și un studio de înregistrări şi anexe ce pot fi transformate în case de distracţie pentru copii. Până să se mute, vedetele mai au în plan să lărgească garajul şi să o transforme într-o locuinţă 100% ecologică.

Împreună cu ei, în impresionanta vilă vor locui aproximativ 10 oameni de pază, 15 angajaţi permanenţi care vor asigura menajul şi servirea permanent. Superstarurile au declarat în presa de peste ocean, că au luat decizia să facă un împrumut bancar pentru a nu ține banii blocați.