Berlusconi a continuat petrecerile ”bunga bunga” și după „Rubygate”

Berlusconi a continuat petrecerile ”bunga bunga” și după „Rubygate”

Premierul italian Silvio Berlusconi nu a renunțat să organizeze celebrele petreceri denumite ”bunga bunga” nici după izbucnirea „Rubygate”, în octombrie 2010. Este vorba de scandalul sexual în care este acuzat că a făcut sex cu o prostituată minoră.

Acest lucru a ieșit la iveală în urma unei anchete a procuraturii italiene pentru evaziune fiscală, în care au fost ascultate telefoanele unor apropiați ai lui Berlusconi, printre care și cel al fostului manager al echipei de Formula 1, Flavio Briatore, potrivit presei din Peninsulă. Înregistrările urmează să fie aduse ca probe în cadrul procesului „Ruby”, audierile începând săptămâna trecută.

Conform convorbirilor dintre Briatore și câțiva prieteni milionari, șeful guvernului de la Roma a schimbat locația petrecerilor, de la Villa Arcore, de lângă Milano, la Villa Gernetto, din Monza.

Expresia ”bunga-bunga” este caracteristică jocurilor sexuale care ar fi fost organizate după cinele de la villa Arcore, notează ziarul The Telegraph. Înregistrările, mană cerească pentru procurori Femeile care participau la aceste petreceri primeau bani şi bijuterii de la Berlusconi în schimbul prestaţiilor sexuale. Printre tinerele invitate s-a aflat şi exotica dansatoare Karima El Mahroug, pe atunci de doar 17 ani, și care acum se află în centrul scandalului denumit ”Rubygate”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Presa din Italia consideră că ”deși aceste convorbiri nu dovedesc noi delicte, ele confirmă cu siguranță teoria procuraturii, negată până acum de Berlusconi”.

Rubygate este al treilea scandal sexual legat de numele lui Il Cavaliere. Dacă va fi găsit vinovat, șeful guvernului italian riscă trei ani de pușcărie pentru sex cu minore.